Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
BelgiŽ
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • DE BESTE SERVICE SINDS 60 JAAR

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het gratis telefoonnummer 0800-261 48.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Autoverhuur Aanbiedingen

Met onze tarieven inclusief winterbanden bespaart u kosten!

Autoverhuur inclusief winterbanden

 

Via Auto Europe kunt u een auto huren inclusief winterbanden voor verschillende winterse bestemmingen, waarmee u bespaart op lokale toeslagen en klaar bent voor de winterse omstandigheden. Deze aanbieding wordt in de boekingsmodule aangegeven met de verwijzing "Inclusief winterbanden". Bij de Productinformatie vindt u meer informatie onder 'Additionele winter kosten'.

 

 

 Verplichte winterbanden

 

 

Wij hebben voor u de belangrijkste informatie over winterbanden in verschillende landen samengevat:

 

Winterbanden in Duitsland

Het gebruik van winterbanden is in Duitsland verplicht bij winterse omstandigheden. Via Auto Europe kunt u voor een huurauto kiezen waarbij de additionele winter kosten bij de prijs inbegrepen zijn. Zo bespaart u niet alleen tijd en geld, maar rijdt u ook tijdens de winter veilig in uw huurauto over de Duitse wegen.

 

Winterbanden in Oostenrijk

Auto's die in Oostenrijk verhuurd worden tussen 1 november en 15 april zijn tijdens deze periode vaak uitgerust met winterbanden. Profiteer van onze aanbieding en boek uw huurauto inclusief winterbanden via Auto Europe!

 

Winterbanden in Oost-Europa

Er zijn geen vereisten voor het voeren van winterbanden in Polen en Slowakije. Veel verhuurbedrijven zorgen er echter wel voor dat hun auto's toegerust zijn met winterbanden. In TsjechiŽ is het gebruik van winterbanden verplicht. Bij winterse omstandigheden wordt het in Belarus en MoldaviŽ aanbevolen met winterbanden te rijden. Winterbanden worden door alle verhuurbedrijven in Belarus en MoldaviŽ gratis aangeboden. De huurauto's van alle verhuurbedrijven in KroatiŽ worden eveneens gratis met winterbanden uitgerust. In november tot en met april wordt aangeraden hier met winterbanden te rijden. Ook in Bulgarije, RoemeniŽ en SloveniŽ zijn alle huurauto's uitgerust met winterbanden, waar het verplicht is winterbanden te voeren bij winterse omstandigheden. Auto Europe raadt u aan om tijdens de winter in Oost-Europese landen wel gebruik te maken van winterbanden. Bij Auto Europe zijn de tarieven met winterbanden duidelijk herkenbaar in de boekingsmodule.

 

Winterbanden in ScandinaviŽ, de Baltische staten en IJsland

De meeste autoverhuurders in de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken), de Baltische staten (Estland, Letland en Litouwen) en IJsland rusten hun huurauto's uit met winterbanden, zonder daarvoor extra kosten te vragen. Bij Auto Europe herkent u deze aanbiedingen aan de verwijzing "Inclusief winterbanden".

 

Winterbanden in Noord-Amerika

Wanneer u voor uw wintervakantie in Canada een huurauto nodig heeft of als u een rondreis door de USA wilt maken, hoeft u zich geen zorgen over winterbanden te maken. Alle autoverhuurders rusten hun voertuigen uit met 4-seizoenenbanden waarvoor u geen extra kosten hoeft te betalen. Voor meer informatie kunt de Algemene Voorwaarden doorlezen.

 

Winterbanden in Zwitserland en Hongarije

Er geldt geen verplichting voor het gebruik van winterbanden in Zwitserland en Hongarije, maar het is raadzaam om uw huurauto klaar te maken voor de winterse omstandigheden. Verhuurbedrijven rekenen extra kosten voor het winterklaar maken van een huurauto. Boek via Auto Europe, huur uw auto inclusief winterbanden en bespaar!

 

Winterbanden in de Balkan

Wees voorbereid voor de winterse omstandigheden in de Balkan! Let op onze speciale seizoensgebonden aanbiedingen die te herkennen zijn aan de "Winterbanden inclusief". Bij de meeste verhuurbedrijven in MacedoniŽ en Montenegro zijn winterbanden inclusief, waar het verplicht is tijdens de winter winterbanden te voeren. Winterbanden zijn tevens gratis bij alle verhuurbedrijven in ServiŽ. Hier is het verplicht om van november tot en met april bij sneeuw of ijs met winterbanden te rijden. Daarbij is het verplicht tijdenes deze periode sneeuwkettingen in de auto te hebben.

 

Winterbanden in ItaliŽ

Alhoewel het niet verplicht is om in ItaliŽ winterbanden te voeren zijn er bepaalde regio's waar het tussen 15 november en 15 april verplicht is met winterbanden of sneeuwkettingen te rijden. Aan de hand van verkeersborden wordt aangegeven wanneer en waar dit verplicht is. Zo is het bijvoorbeeld in het Aostadal of Valle d'Aosta verplicht om van 15 oktober tot en met 15 april met sneeuwkettingen of winterbanden te rijden. Kies daarom voor een boeking inclusief sneeuwkettingen zodat u zeker bent dat uw huurauto in ItaliŽ goed is uitgerust.

Kies het land waar u woonachtig bent
close