Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
België
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • DE BESTE SERVICE SINDS 60 JAAR

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit één van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +3242682443.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Compact categorie | Auto Europe

 

Compact categorie auto huren

 

Boek de compact categorie via Auto Europe

Compact auto huren

De compact categorie is de beste keus voor kleine gezinnen die een comfortabele en voordelige huurauto zoeken met genoeg bagageruimte. Enkele modellen die u in de compact categorie kunt vinden zijn de bekende VW Golf, Opel Astra en de Ford Focus. Dit type auto's biedt genoeg ruimte aan vier passagiers en hun bagage, en in de kofferbak passen drie kleine of middelgrote stuks bagage. Daarom zijn deze wagens perfect voor stedentrips.

 

Een auto uit de compact categorie huren

 

Compact categorie van Auto Europe

Kies voor een auto uit de compact categorie voor uw volgende reis in Europa. Auto's uit deze categorie zijn erg comfortabel en eenvoudig te manoeuvreren door de Europese straten. Deze categorie is uiterst geschikt voor vier passagiers en hun bagage.  

 

 

 

Kenmerken van de compact categorie

 

Deze categorie auto's zijn zodanig gebouwd dat de beschikbare ruimte zeer effectief gebruikt wordt. Daarom zijn deze auto's erg praktisch in grote steden. Indien u bijvoorbeeld naar Barcelona reist raden wij aan te kiezen voor de compact categorie. Dit is tevens één van de meest geboekte categorieën wegens, onder andere, de lage huurkosten.  

 

Huurauto's uit de compact categorie zijn tegenwoordig erg populair in Europese steden, voornamelijk bij jonge bestuurders en kleine gezinnen. Kies deze categorie als u met vier personen of met uw kinderen reist.

 

Geniet van de voordelen van de compact categorie

 

Nauwe straten in Europa

Een auto uit de compact categorie heeft het beste van twee werelden; deze wagen heeft de beste kenmerken van een auto uit de mini categorie en combineert deze met de eigenschappen die het rijden in een grote auto zo prettig maken. U kunt met deze auto's eenvoudig parkeren, maar op de snelweg voelt u toch de kracht van de motor. Ondanks de sterke motor is deze auto zuinig in brandstofverbruik. Met deze categorie kiest u voor een comfortabele reis, voor een voordelige prijs.

 

 

Bijzondere compact categorie modellen

 

Kofferbak auto compact categorie

Auto Europe biedt verscheidene modellen aan in de compact categorie. U kunt kiezen voor twee- of vierdeurs voertuigen. Indien u meer ruimte wilt kunt u kiezen voor een stationwagen. In de compact categorie vindt u tevens SUVs en luxe auto's. Dankzij deze verschillende modellen heeft onze compact categorie voor elk wat wils.

 

Boek de beste en meest veilige auto

 

U vindt in onze compact categorie diverse automerken, waaronder enkele van de beste in Europa. Zo kunt u via onze website bijvoorbeeld één van de meest veilige compact categorie auto's huren, namelijk de luxe uitgeruste hatchback Mercedes A-klasse. De krachtige R4 motor wordt onder controle gehouden door een aantal veiligheidssystemen. Een grote favoriet bij onze klanten, de Ford Focus, is beschikbaar op uiteenlopende Europese bestemmingen. Het moderne uiterlijk en het economische energieverbruik maken het één van de meest bekende auto's uit deze categorie. Een andere favoriet is de Citroën DS3, die eveneens als cabriolet wordt geleverd. Onze klanten hebben de keus uit een ruim aanbod voor de volgende autohuur. Onze klanten kiezen vaak voor deze categorie in grote steden zoals Rome of Parijs.

 

De beste auto's uit de compact categorie van Auto Europe

 

Compact categorie

Start uw zoektocht met behulp van onze zoekmachine en u ziet zo welke auto's worden aangeboden op de bestemming van uw wens. U kunt de zoekresultaten per categorie filteren, zodat u een helder overzicht krijgt van het aanbod op de bestemming. Indien u extra hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team reserveringsmedewerkers op het gratis telefoonnummer 0800 261 48.

 

 

Lees meer over onze andere categorieën

Kies het land waar u woonachtig bent
close