Kies a.u.b. het land waar u woonachtig bent.
BelgiŽ
Taal  
Wij zoeken nu de beste aanbiedingen voor u in .
Onze prijzen zijn het wachten waard.
Autoverhuur zoekbalk

 • GEEN ANNULERINGS- EN WIJZIGINGSKOSTEN

  Blijf flexibel tot 48 uur voor autohuurbegin
 • GEEN CREDITCARDKOSTEN

  Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie
 • DE BESTE SERVICE SINDS 60 JAAR

  Als partner van wereldwijd bekende autoverhuurbedrijven
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Ophaallocatie:
  Vul a.u.b. de eerste letters van de gewenste locatie in en kies uit ťťn van de voorgegeven suggesties.
 • Ophaallocatie:
  De gewenste locatie is niet gevonden. Controleer a.u.b. uw zoekopdracht.
 • Ophaallocatie:
  Vul een ophaallocatie in.
 • Inleverlocatie:
  Vul een inleverlocatie in.
 • Datum:
  Kies a.u.b. een inleverdatum die na de ophaaldatum komt.
 • Reizen naar Oost-Europa:
  Als u naar Oost-Europa reist, bel ons dan op het telefoonnummer +3242682443.
 • Er zijn geen corresponderende autohuuraanbieders op deze inleverlocatie. Kies alstublieft een andere ophaal- of inleverlocatie.
 • Leeftijd bestuurder:
  Vul de leeftijd van de bestuurder in.
Auto Europe werkt samen met Hertz, Avis, Dollar, Budget, Enterprise, National, Europcar, Buchbinder, Peugeot
Autoverhuur Aanbiedingen

Auto huren met Winterbanden inbegrepen!

Auto huren met Winterbanden inbegrepen

 

Auto Europe biedt speciale tarieven voor auto huren met Winterbanden inbegrepen aan voor vele bestemmingen en dit wereldwijd. Het beste kunt u onze speciale wintertarieven nemen. U bespaart hierdoor veel geld uit en u bent er verzekerd van dat uw huurauto goed voorbereid is op de wintervakantie. In de onderstaande tabel staan de landen vermeld waar de winteruitrusting in de prijs zit inbegrepen:

 

Land

Winterbanden

Oostenrijk
Oostenrijk
Inbegrepen
Wit-Rusland
Wit-Rusland
Inbegrepen
BosniŽ & Herzegovina
 BosniŽ & Herzegovina
Inbegrepen
TjechiŽ
TjechiŽ
Inbegrepen
Duitsland
Duitsland
 Inbegrepen
Estland
Estland
Inbegrepen

Finland 
Finland 

Inbegrepen

Hongarije 
Hongarije

Inbegrepen
Kosovo
Kosovo
Inbegrepen
Ijsland
Ijsland
 Inbegrepen

Land

Winterbanden

Letland
Letland
Inbegrepen
Litouwen
Litouwen
Inbegrepen
MacedoniŽ
MacedoniŽ
Inbegrepen
Noorwegen
Noorwegen
Inbegrepen
Polen
Polen
Inbegrepen
RoemeniŽ
RoemeniŽ
Inbegrepen
Slowakije
Slowakije
Inbegrepen
Zweden
Zweden
Inbegrepen
SloveniŽ
SloveniŽ
Included
  
  


De speciale winterpakketten worden op de website weergegeven als 'Inclusief Winterbanden'. De afbeelding hieronder laat zien hoe u het kan herkennen. We hebben voor een aantal regio's en landen kort samengevat wat de regels zijn met betrekking tot een winteruitrusting. De winteruitriustingen worden niet door alle verhuurders aangeboden dus let u er goed op dat u een verhuurder keist die het aanbied.  Naast de veiligheid bespaart het u ook nog eens een hoop geld.

 

Autoverhuur inclusief winterbanden

 

Zwitserland

In Zwitserland is een winteruitrusing niet verplicht echter het is natuurlijk verstandig om dit wel te gebruiken om een veilige rit te garanderen. Om veilig en gemakkelijk over de besneeuwde wegen te kunnen rijden bieden veel verhuurders wel een winteruitrusing aan, maar wordt hier wel vaak een extra toeslag voor berekend. Via onze speciale aanbiedingen, met winteruitrusting, heeft u deze extra kosten niet en wordt uw vakantie een stuk veiliger en comfortabeler.

 

ItaliŽ

Alhoewel het wettelijk niet wordt voorgeschreven in ItaliŽ winterbanden te gebruiken zijn er bepaalde regio's waar het tussen 15 november en 15 april wel verplicht is met winterbanden of sneeuwkettingen te rijden. Via verkeersborden kunt u zien waar het verplicht is. In het Aostadal of Valle d'Aosta is van 15 oktober tot en met 15 april een winteruitrusting verplicht. Boekt u hiervoor een speciaal wintertarief zodat u in ItaliŽ goed bent uitgerust met sneeuwkettingen en u hiervoor niet ter plaatse extra moet betalen.

 

Oost-Europa

In veel Oost Europese landen wordt door verhuurders een wintertarief aangeboden om er zeker van tezijn dat u veilig op reis kunt. In de bovenstaande tabel vindt u de landen waarbij deze winteruitrusting in het tarief is inbegrepen. Een groot aantal verhuurders in Bulgarije en KroatiŽ, waar wordt geadviseerd een winteruitrusting te gebruiken van november tot en met april, heeft dit reeds in het tarief zitten.

 

Noord-Amerika

Gaat u voor een wintervakantie in Canada of huurt u een auto in de USA, dan hoeft u niet op een winteruitrsuting letten. Alle voertuigen worden hier namelijk met speciale 4-seizoenenbanden voorzien en dit kost niets extra. In Canada kunnen de huurauto's vrijwel alleen van winterbanden voorzien in Montreal en Quebec City. Hebeste leest u de voorwaarden van de door u gekozen verhuurder goed door om te weten te komen hoe dit bij uw verhuurder is geregeld.

 

De Balkan

In MacedoniŽ is een winteruitrusting wettelijk verplicht van november tot en met maart. Elke verhuurder heeft dat daar in zijn tarief zitten, maar in Bulgarije en Montenegro wordt er bij enkele verhuurders een toeslag in rekening gebracht. Door een speciaal wintertarief te nemen voorkomt u dat u hier extra voor moet betalen.

Kies het land waar u woonachtig bent
close