Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  INFORMATIE OVER AUTOHUUR TIJDENS COVID-19

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Autohuur tijdens de Corona pandemie

  De Corona crisis treft ook de toeristische sector hard - en bij Auto Europe merken wij helaas ook de gevolgen. Onze medewerkers zijn momenteel vanuit huis aan het werk. Uiteraard hopen wij dat zowel ons kantoor in Lissabon als in München snel weer zal openen en wij zo veel mogelijk de draad als voorheen weer kunnen oppakken. Wij zijn positief gestemd en zullen, tot het zover is, ons uiterste best doen u onze service aan te bieden zoals u dat gewend was.

  Wij weten dat onze voordelige tarieven niet de enige reden zijn van de hoge kwaliteit van onze producten en dienstverlening, maar dat daarbij ons deskundige personeel een minstens zo grote rol speelt. Daarom streven wij ernaar al onze medewerkers met verkorte werktijd in dienst te houden, ondanks de enorme economische uitdaging die dat met zich meebrengt.

  Wat zijn de consequenties voor onze klanten

  Wilt u een auto huren, dan kunt u dat zoals altijd heel eenvoudig online op onze website regelen met behulp van ons snelle en veilige reserveringssysteem. Boekt u liever persoonlijk? Graag! Ons team van de reserveringsafdeling is er 7 dagen per week voor u onder telefoonnummer +49 89 412 07 250. Wij staan u graag te woord als u hulp of vragen omtrent uw reservering en/of een bestaande boeking heeft, of als u deze moet annuleren of veranderen. Heeft u hulp nodig of nog vragen na afloop van de huurperiode, of wilt u bij ons een schadeclaim indienen, dan kunt u dat natuurlijk ook net als voorheen doen.

  Onze openingstijden en contactgegevens en vindt u in onze overzichtelijke contactpagina.

  Zijn uw vakantieplannen nog ongewis? Wat kost het wijzigen of annuleren van een boeking?

  Wij zijn het met u eens - het is een onzekere tijd. Niettemin zijn wij ervan overtuigd dat er betere tijden zullen komen, en dat wij deze fase achter ons kunnen laten met een gesterkt gevoel en met meer waardering voor de plezierige dingen die het leven ons te bieden heeft. Op vakantie kunnen gaan en reizen is daar een belangrijk aspect van - en derhalve is deze vrije tijd nu het juiste moment, na te denken over uw volgende droomreis. Bedenk daarbij dat u bij Auto Europe gegarandeerd de beste prijs voor uw huurauto zult krijgen. Daarbovenop kunt u flexibel blijven en tot 48 uur vóór het ophaaltijdstip van het geboekte huurvoertuig uw reservering kosteloos annuleren, mocht er daarvoor plotsklaps een reden zijn. Auto Europe zal in dat geval geen annuleringskosten verrekenen. Als u uw boeking wilt veranderen is dit kosteloos mogelijk. In dat geval gelden de op het moment van de wijziging geldende huurtarief en beschikbaarheid.

  Als u bij ons geboekt heeft, kunt u uw reservering met slechts een paar muiskliks zelf online wijzigen op onze handige website. Beheer uw autohuur reservering op de Auto Europe websiteDaarvoer klikt u simpelweg op "Beheer mijn boeking" rechts bovenaan onze homepage. U dient de naam waarop de reservering gemaakt is bij de hand te hebben, alsmede het vouchernummer. Een andere mogelijkheid is, zoals al vermeld, onze reserveringsafdeling op te bellen. Onze medewerkers assisteren u graag uw boeking te wijzigen of te annuleren

  Reizen na de crisis - wordt dat prijziger?

  Het is zeer waarschijnlijk dat de prijzen in de reisbranche zullen stijgen zodra de reisbeperkingen wegvallen en de grenzen weer geopend worden. Als u wilt besparen is het daarom aan te bevelen, nu alvast te plannen en een reservering te plaatsen.

  Klanten met bestaande reserveringen raden wij aan, deze zo mogelijk nog te laten staan, aangezien wij er vertrouwen in hebben dat de reisbeperkingen over niet al te lange tijd zullen verminderen.

  Afgezien daarvan kunt u besparen door lid te worden van Auto Europe. Zo profiteert u van onze speciale aanbiedingen voor leden, waarbij al onze leden tot 5% korting krijgen op alle autohuurreserveringen wereldwijd die via Auto Europe worden gemaakt. Daarnaast kunt u als lid profiteren van steeds nieuwe exclusieve aanbiedingen die uitsluitend voor leden gelden!

  Een auto huren tijdens de Corona crisis? De veiligheid en gezondheid van onze klanten staan voorop

  Reizen met het openbaar vervoer is op dit moment waarschijlijk niet de beste optie om beschermd op weg te zijn. Dan is het goed om te weten dat u zorgeloos een auto kunt huren mocht u voor uw werk of wat voor reden dan ook toch de weg op moeten. Onze verhuurpartners voeren op dit moment een nog veel strikter hygiënisch beleid dan normaal en ontsmetten hun wagenpark vaak en intensief, om zo de gezondheid en veiligheid van onze klanten zo veel mogelijk te kunnen waarborgen. Daartoe is Auto Europe met al zijn verhuurpartners dagelijks in gesprek, zodat wij telkens op de hoogte blijven van de veiligheidsmaatregelen die getroffen worden.

  Tenslotte...

  Auto Europe staat volledig achter het beleid van thuisblijven. Wij bedanken al die mensen die de maatschappij draaiende houden. Wij wensen iedereen het beste, pas op uzelf en elkaar op, en blijf gezond.

  Lees meer over de voorschriften en maatregelen van onze verhuurpartners

  Alamo Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Avis Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Budget Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe
  Dollar Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Enterprise Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Europcar Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe
  Hertz Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Interrent Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Keddy Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe
  Sixt Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe Thrifty Autohuur tijdens COVID-19 via Auto Europe

  Handige links

  Laatste nieuws over het Coronavirus (COVID-19) van de rijksoverheid

  Info van de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) (engelse website)