Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  ALAMO AUTO HUREN TIJDENS COVID-19

  • 9.6
  • 9.2
  • 9.2
  • 9.9
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  November 17
  Bij aankomst in STL was een auto voorzien, maar die voldeet niet aan mijn wensen. Volgende dag...
  November 05
  Zeer goede firma , wat we vroegen kregen we .Heel vriendelijk personeel en klanten service .
  October 05
  Degelijke recente wagen, maar niet onderhouden (bandenspanning te laag, constant onderhoudsmeldingen op dashboard). Wel proper.
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid voor uw autohuur bij Alamo gedurende covid-19

  Alamo Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto EuropeAlamo is een autoverhuurbedrijf opgericht in 1974 in Florida, de Verenigde Staten. Destijds had het bedrijf slechts vier locaties. Sinds 2007 maakt het deel uit van Enterprise Holdings, een particulier bedrijf, opgericht door Jack Taylor en gevestigd in St. Louis, Missouri. Deze onderneming bezit drie autoverhuurbedrijven, namelijk Enterprise, National, en Alamo. Alamo focust zich met name op de verhuur van auto’s voor vrijetijd en streeft ernaar dat vakantiegangers de best mogelijke reiservaring hebben. Enterprise heeft ophaal- en inleverpunten op veel verschillende locaties en biedt klanten diverse voordelen. National is het premiummerk van de drie.

  Alamo heeft tal van ophaal- en inleverpunten niet alleen verspreid in de Verenigde Staten, maar ook in Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, Europa, Azië, en Australië en Oceanië. Bovendien heeft Alamo een groot aanbod aan verschillende huurauto’s. De missie van het bedrijf is om families en reizigers een comfortabele en toch betaalbare huurauto aan te bieden.

  Auto Europe, opgericht in 1954, is al meer dan 60 jaar een wereldwijde toonaangevende autoverhuurmakelaar. Doordat wij samenwerken met verschillende lokale en internationale autoverhuurbedrijven kunnen wij onze klanten een grote keuze aan huurauto’s aanbieden op meer dan 24.000 locaties wereldwijd tegen de beste prijzen en tevens beste service. Wij werken al jaren samen met Alamo en ook tijdens deze wereldwijde pandemie is de autohuur bij Alamo tijdens het Coronavirus een veilige manier om te reizen. De filosofie van Jack Taylor is namelijk al sinds de oprichting van Enterprise Holdings: “Zorg eerst voor uw klanten en werknemers, en de winst volgt”.

  Voor advies of vragen over een boeking neem gerust telefonisch contact op met onze huurspecialisten via +49 89 412 07 250 of boek snel en eenvoudig uw huurauto via onze website.

  Autohuur bij Alamo - Veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het coronavirus te beschermen

  De hoogste prioriteit van Alamo is de veiligheid en welzijn van zijn personeel en zijn klanten en daarom houdt Alamo de situatie rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Het bedrijf volgt de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en diverse andere gezondheidsinstanties, zoals het regelmatig wassen en ontsmetten van de handen en werknemers die zich ziek voelen worden aangemoedigd om thuis te blijven. Ook heeft Alamo extra gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat groepen van alle werknemers de vereiste afstand kan houden tijdens de diensten. Bovendien hebben ze het aantal medewerkers bij de diverse ophaal- en inleverpunten en in de voertuigen verminderd om groepen te vermijden. Door deze maatregelen houdt Alamo zich aan de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften en is de autohuur bij Alamo tijdens het Coronavirus een veilige en comfortabele optie.

  Op sommige locaties is het mogelijk dat de huurauto wordt afgeleverd op een afgesproken specifieke locatie of u deze op een plaats aan de straatkant kunt ophalen. Zo wil Alamo het contact met anderen, en daarmee het risico op een mogelijke besmetting, nog verder terugdringen.

  Complete Clean Pledge - Reinigingsbelofte voor maximale zekerheid onderweg

  • Complete Clean Pledge - Reinigingsbelofte van Alamo tijdens de CoronacrisisAlamo neemt de hygiëne van al zijn kantoren en voertuigen zeer serieus en is zich ervan bewust dat een goede hygiëne vooral in deze situatie extra belangrijk is. Het bedrijf heeft daarom extra reinigings- en ontsmettingsmaatregelen genomen als onderdeel van de reinheidsbelofte aan klanten, de Complete Clean Pledge, om aan de instructies van gezondheidsinstanties te voldoen.
  • De maatregelen houden vooral het routinematig schoonmaken van alle vaak aangeraakte oppervlakten op alle locaties met een van de aanbevolen ontsmettingsmiddelen in zoals werktafels, deurklinken, en toiletten.
  • Tenslotte heeft Alamo ook een officieel trainingsprogramma geïntroduceerd waarin alle werknemers zijn geïnstrueerd hoe ze voertuigen het beste schoon kunnen maken. Met name de binnenkant en diverse onderdelen van de voertuigen zoals het dashboard, alle schermpjes en panelen, bekerhouders, handschoenenkastje en andere opbergvakken, stoelen, deuren, en deurvakken worden grondig gereinigd met een ontsmettingsmiddel. Op onderstaande foto zijn al deze onderdelen individueel aangegeven. Alamo benadrukt keer op keer het belang van dit proces onder zijn werknemers. U kunt dus met een goed gevoel bij Alamo een auto huren.
  Complete Clean Pledge Alamo Infografiek