Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  DOLLAR AUTO HUREN TIJDENS COVID-19

  • 9.3
  • 8.9
  • 9.4
  • 9.8
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  February 23
  Perfecte ervaring
  September 12
  Prijs kwaliteit is goed. Wel verschillende kleine schades
  June 28
  Votte afhaling en aflevering
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid voor uw autohuur bij Dollar gedurende covid-19

  Dollar Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto EuropeIn 1965 werd het toen nog nationale bedrijf Dollar Rent A Car opgericht. Enkele tientallen jaren later in 1990 werd de Dollar Thrifty Automotive Group de houdstermaatschappij van Dollar Rent A Car en Thrifty Car Rental totdat het in 2012 werd overgenomen door autoverhuurbedrijf Hertz. Dollar Car Rental, bekend als Dollar, biedt voertuigen aan op meer dan 840 locaties in de Verenigde Staten en Canada en heeft daarnaast samen met Thrifty Car Rental, bekend als Thrifty, meer dan 1500 franchise locaties in 70 landen. De filosofie achter het bedrijf Dollar is al sinds de oprichting het combineren van de best mogelijke service en concurrerende tarieven.

  Auto Europe is opgericht in 1954 en is al meer dan 60 jaar een wereldwijde toonaangevende autoverhuurmakelaar. Wij werken samen met tal van lokale en internationale verhuurbedrijven en daarom kunnen wij onze klanten de laagste prijzen garanderen voor huurauto’s. Bovendien hebben wij een enorme selectie aan huurauto’s en bieden wij onze klanten de beste service. Dankzij onze betrouwbare samenwerking met Dollar garanderen wij dat de autohuur bij Dollar tijdens het Coronavirus een veilige en betrouwbare manier is om alsnog te reizen. Boeken kan eenvoudig online via onze website of u kunt telefonisch contact opnemen met onze huurspecialisten via +49 89 412 07 250. Zij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste deal en voor het beantwoorden van al uw vragen.

  Autohuur bij Dollar - veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het coronavirus te beschermen

  Een van de voornaamste doelen van het bedrijf is om de autohuur bij Dollar tijdens het Coronavirus zo soepel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van zijn klanten en werknemers te waarborgen. Dollar houdt het verloop van het Coronavirus goed in de gaten en zorgt ervoor dat de juist maatregelen worden genomen naar aanleiding van de richtlijnen van overheden en gezondheidsorganisaties.

  U kunt er zeker van zijn dat Dollar gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf streeft ernaar om de veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en lokale overheden op te volgen. Naast preventieve maatregelen om de verspreiding van ziekteverwekkers tegen te gaan, wordt elk voertuig na de huur grondig gereinigd in meerdere fasen.

  Reinigingsbeleid en procedures

  • Dollar heeft de schoonmaakprocedures op al zijn locaties wereldwijd versterkt en oppervlakten die het vaakst worden aangeraakt zoals deurknoppen, balies, en andere harde oppervlakten worden regelmatig gereinigd met een ontsmettingsmiddel.
  • Daarnaast worden er meer ontsmettingsmiddelen op alcoholbasis uitgedeeld en worden de medewerkers van het bedrijf verzocht om de hygiëneregels op te volgen, waaronder het regelmatig wassen van de handen en het thuisblijven als zij zich ziek voelen.
  • Ook de huurauto’s zelf worden grondig gereinigd waarbij er vooral aandacht is voor de deurhendels, het stuur, het dashboard, de schermpjes en panelen, stoelen, enzovoorts.