Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  INTERRENT AUTO HUREN
  TIJDENS COVID-19

  • 8.8
  • 8.5
  • 9.2
  • 9.3
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  July 29
  Geen opmerkingen
  July 16
  Goed waren zeer vriendelijk en behulpzaam
  July 12
  Lang wachten aan de balie. Medewerker beetje stroef. Wilde absoluut nog een verzekering verkopen.
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid voor uw autohuur bij Interrent gedurende covid-19

  Interrent Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto EuropeHet nieuwe internationale autoverhuurbedrijf Interrent van de Europcar Group is gespecialiseerd in het verhuren van auto’s tegen betaalbare prijzen. Interrent heeft wereldwijd ophaal- en inleverpunten in meer dan 40 landen, met name op vliegvelden en treinstations. En met meer dan 22.000 voertuigen zit er altijd wel een passend voertuig voor u tussen. Het bedrijf wilt zijn klanten de juiste balans bieden tussen betaalbare huurauto’s en een soepele autoverhuurervaring.

  Auto Europe is opgericht in 1954 en heeft meer dan 24.000 ophaal- en inleverlocaties in meer dan 180 landen. Wij bieden onze klanten de beste deals voor de laagste prijzen en de beste klantenservice. Dit kunnen wij blijven doen doordat wij samenwerken met vele internationale en lokale autoverhuurbedrijven waaronder Interrent. Het boeken van een voertuig kan heel eenvoudig via de zoekmachine op onze website, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen met onze huurspecialisten via +49 89 412 07 250 zodat zij u verder kunnen helpen. Autohuur bij Interrent tijdens het Coronavirus is ook in deze periode de beste optie als u veilig en comfortabel wilt reizen.

  Autohuur bij Interrent - veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het coronavirus te beschermen

  Vooral nu tijdens het Coronavirus zoeken mensen naar alternatieve vervoersmiddelen. Interrent handhaaft zijn hoge normen voor veiligheid en hygiëne en streeft ernaar om deze voorzorgsmaatregelen te blijven volgen.

  Reinigingsbeleid en procedures

  De autoverhuurbedrijven die tot de Europcar Group behoren – waaronder Europcar, Goldcar, Interrent, en de GoCar Carsharing Service – hebben allemaal verschillende veiligheidsmaatregelen genomen. Na elke verhuur worden de auto’s zeer grondig gereinigd en ontsmet. Ook is er een “geen contact”-beleid geïntroduceerd voor de werknemers van de Europcar Mobility Group. Dit houdt onder meer in dat de sleutels in een gesloten envelop worden overhandigd aan de klanten om zo de verspreiding van het virus te voorkomen. Daarom is autohuur bij Interrent tijdens het Coronavirus nog altijd een veilige optie.

  Interrent key’n go: ontvang de autosleutels zonder het kantoor van het autoverhuurbedrijf in te hoeven

  Interrent biedt een nieuwe digitale service aan genaamd “Key’N Go”. Deze service houdt in dat u de sleutels van uw gehuurde voertuig niet hoeft op te halen in het kantoor bij de balie van het autoverhuurbedrijf. U boekt uw voertuig via Auto Europe en zodra uw boeking is voltooid, ontvangt u een bevestigingsemail. Met deze email moet u zich, voordat u het voertuig gaat ophalen, registreren zodat de sleutels voor u klaarliggen in een van de automatische ophaalmachines van Interrent Key’N Go. In minder dan een minuut heeft u de sleutels en kunt u genieten van uw vakantie! Voor meer gedetailleerde informatie en uitleg over deze service verwijzen we u graag door naar onze pagina speciaal voor de Interrent Key’N Go service.