Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  THRIFTY AUTO HUREN TIJDENS COVID-19

  • 9.4
  • 9.3
  • 9.5
  • 8.6
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  October 11
  Nieuwe auto. Wel redelijk lange wachttijd bij ophalen. Geen bewijs dat je de auto zonder...
  May 03
  Top
  February 22
  Op de luchthaven van Alicante vlotte afhandeling. Aan te bevelen!
  Meer lezen

  Maatregelen voor uw veiligheid en gezondheid voor uw autohuur bij Thrifty gedurende covid-19

  Thrifty Autoverhuur tijdens COVID-19 via Auto EuropeThrifty is een dochteronderneming van Hertz Corporation dat zijn hoofdkantoor heeft in Estero, Florida. Het bedrijf Thrifty Rent a Car System Inc. werd in 1958 opgericht en is de afgelopen decennia gestaag uitgegroeid tot een van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. Tegenwoordig heeft het meer dan 4000 bedrijfs- en franchise locaties samen met moederbedrijf Hertz en zusterbedrijf Dollar Rent a Car. Als een van de grootste namen in de toeristische sector trekt Thrifty prijsbewuste vakantie- en vrijetijdsreizigers en zakenreizigers aan uit het Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika, Afrika, Europa, het Midden Oosten, het Caribisch gebied, Azië, en Australië en Oceanië.

  Auto Europe is al meer dan 60 jaar een wereldwijde toonaangevende autoverhuurmakelaar en werkt samen met internationale en lokale autoverhuurbedrijven waaronder Thrifty. Dankzij onze langdurige en betrouwbare samenwerking met Thrifty garanderen wij een veilige en betrouwbare autohuur bij Thrifty tijdens het Coronavirus zodat u toch kunt reizen in deze periode. U kunt eenvoudig online boeken op onze website of u kunt telefonisch contact opnemen via +49 89 412 07 250 zodat onze huurspecialisten u verder kunnen helpen.

  Autohuur bij Thrifty - veiligheidsmaatregelen om klanten tegen het coronavirus te beschermen

  De veiligheid en gezondheid van zijn klanten en werknemers staat voorop bij Thrifty. Vandaar dat het bedrijf meerdere maatregelen heeft ingevoerd om dit verder te verbeteren. Deze maatregelen zijn op alle locaties doorgevoerd, dus het maakt niet uit of u de huurauto ophaalt op het vliegveld of op een locatie in de stad. Thrifty wil zijn klanten het beste voertuig voor hun geld aanbieden zonder de veiligheid en het vertrouwen van zijn klanten uit het oog te verliezen.

  Thrifty houdt het Coronavirus daarom nauwlettend in de gaten en volgt het de strenge eisen en richtlijnen van de overheid en gezondheidsinstanties om zowel zijn klanten als zijn medewerkers te beschermen.

  Het bedrijf blijft zijn hoge normen voor veiligheid en hygiëne handhaven en de preventieve maatregelen worden opgevolgd om zo de verspreiding van het virus te minimaliseren op al zijn locaties en in de voertuigen zelf. Elk voertuig wordt voorafgaand aan elke autohuur bij Thrifty tijdens het Coronavirus grondig gereinigd in meerdere fasen.

  Reinigingsbeleid en procedures

  • Thrifty heeft de methodes van schoonmaken in alle kantoren en in alle pendelbusjes op al zijn locaties wereldwijd verbeterd. Hieronder valt het gebruikmaken van goedgekeurde ontsmettingsmiddelen om de veel aangeraakte oppervlakten zoals deurklinken, balies, kiosken, en andere harde oppervlakten te reinigen.
  • Het bedrijf heeft de beschikbaarheid van het aantal handdesinfectiemiddelen op alcoholbasis verhoogd en medewerkers worden er regelmatig aan herinnerd om de hygiënemaatregelen op te volgen, zoals het regelmatig wassen van de handen en thuisblijven als zij zich ziek voelen.
  • Het schoonmaakproces van de voertuigen is verbeterd waarbij er extra aandacht is voor bepaalde onderdelen zoals deurhendels, het stuur, het dashboard, de panelen en schermpjes, stoelen, et cetera.