Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTO HUREN INTERRENT KEY 'N GO

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Autoverhuur InterRent Key'N Go bij Auto Europe

  InterRent Key'N Go autoverhuur - Auto EuropeInterRent is al jaren een bekende wereldwijde verhuurpartner van Auto Europe. InterRent biedt hoogwaardige huurauto's in verschillende categorieën en een veelvoud aan ophaallocaties. Met InterRent Key'N Go van Europcar is een nieuw concept ontstaan voor een nog aangenamere autohuurervaring.

  U kunt InterRent Key'N Go via Auto Europe als verhuurpartner kiezen en profiteren van deze revolutionaire digitale ervaring. In het nieuwe Key'N Go serviceportaal kunt u zien wat uw mogelijkheden en prijzen zijn. Een auto huren via InterRent Key'N Go zorgt voor een simpele huurafwikkeling, zonder aan kwaliteit te moeten inboeten.InterRent Key'N Go autohuur service

  U kunt uw huurauto eenvoudig zoeken, vergelijken, extra opties toevoegen met de Auto Europe online zoekmachine, en de boeking moeiteloos afronden. Zo kunt u het ideale voertuig snel vinden, passend bij uw budget.

  Ook in tijden van het Coronavirus is autohuur bij Interrent een veilige keuze dankzij de strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van het bedrijf.

  Autoverhuur InterRent Key'N Go: Wat is het Key'N Go serviceportaal?

  Soms duurt het ophalen en afleveren van uw huurauto langer dan gewenst. Zou het niet fijn zijn als u niets anders hoeft te doen dan de autosleutels op te halen, en als u na een lange vlucht geen papieren moet invullen? Met dit idee in het achterhoofd is een nieuwe digitale ervaring ontstaan - en daarmee een zeer positieve autohuurervaring. Via het Interrent Key'N Go serviceportaal kunt u de autosleutels vlot ophalen en teruggeven. Dankzij deze service hoeft u niet meer bij de balie van het verhuurbedrijf in de rij te wachten, na de controle van uw documenten. In minder dan één minuut tijd heeft u de autosleutels in de hand, en uw reis kan beginnen. Deze hele procedure kunt u naadloos uitvoeren op uw mobiele telefoon.

  Zonder tijdsverlies een auto huren

  Het nieuwe Key'N Go paket is een zelfbedieningspaket. Om dit te kunnen gebruiken dient u zich vóór aankomst op de ophaallocatie via deze link te registreren op uw mobiele telefoon: http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Vul uw emailadres in en uw InterRent boekingsnummer, te vinden bovenaan rechts op uw Auto Europe InterRent Key'N Go autohuur voucher. Verder dient u te beschikken over een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitskaart en creditcard.

  InterRent autohuur boekingsnummer

  Zodra u uw boeking online heeft voltooid, krijgt u een bevestiging met belangrijke huurinformatie. Zodra u deze bevestiging heeft, moet u deze 5 stappen volgen:

  1. Kies uw gewenste taal
  2. Voer uw boekingsnummer in, of scan de code die we gestuurd hebben met uw mobiele telefoon
  3. Selecteer het gewenste voertuig uit de betreffende autocategorie
  4. Haal uw autosleutels op
  5. Begin uw reis

  Voordelen van Key'N Go

  ✔ Geen gewacht

  Key'N Go service is zeker en vast de snelste manier op weg te komen. Als u het druk heeft en niet wilt riskeren tijd te verliezen bij de balie met het invullen van formulieren, is het ideaal. Kies eenvoudig em vlot uw huurauto met uw mobiele telefoon uit een breed aanbod van voertuigen.

  ✔ Geen kleine lettertjes

  Wij willen graag dat onze klanten een zeker en goed gevoel hebben wanneer ze bij ons boeken. Dat is ook het geval wanneer u van het Key'N Go serviceportaal gebruik maakt. Alle Key'N Go services hebben de grootst mogelijke dekking inbegrepen en daarom is er niet eens een borgsom nodig als u de auto ophaalt. Kleine lettertjes worden zo vermeden!

  ✔ Behulpzame medewerkers

  U hoeft niet naar de balie van een verhuurkantoortje op de ophaallocatie te gaan, wanneer u Key'N Go gebruikt. U kunt uw auto meenemen zodra u de sleutels heeft. Echter, indien u vragen of problemen heeft, zult u altijd een medewerker aantreffen die u zal kunnen assisteren. En mocht u nog extra's willen boeken, kunt u het personeel van InterRent contacteren. Zij zullen u graag helpen.

  ✔ Veiligheid op de eerste plaats

  Uw online veiligheid is onze eerste prioriteit als u bij ons boekt. Het systeem waarmee uw documenten worden geverifieerd is veilig en eenvoudig te bedienen - u hoeft daarvoor niet naar kantoor te gaan. Als u zich registreert, moet u een foto maken van uw rijbewijs en overige documenten. Daarna wordt deze informatie veilig opgeslagen en is ook voor toekomstige boekingen beschikbaar. Herhaling is niet nodig, hetgeen het huren van een auto enorm vereenvoudigt en versnelt.

  Vragen & antwoorden

  Wat gebeurt er als ik de documenten niet digitaal aanlever?

  Wilt u een auto huren bij InterRent Key'N Go, dan moet u zich vóór aankomst op de ophaallocatie online registreren via deze link die u op uw mobiele telefoon moet openen - http://wsgw.goldcar.es/idvalidation/scandocs/02343. Als de kwaliteit onleesbaar is, of als u niet in staat bent de documenten digitaal aan te leveren, zult u bij het kantoor van InterRent langs moeten gaan om uw identiteit en documenten handmatig te laten controleren.

  Ik kreeg tijdens het digitaliseringsproces een foutmelding, is mijn boeking nog geldig?

  Ja, uw boeking blijft geldig. Mocht er tijdens het digitaliseren van uw documenten een foutmelding verschijnen, ga dan s.v.p. naar de balie van InterRent om dit alsnog handmatig te laten doen.

  Is personeel aanwezig tijdens het ophalen via Key'N Go?

  Dit proces is erop gericht u zo snel mogelijk op weg te helpen. Dat u niet naar de balie van het verjuurkantoor hoeft te gaan of in de rij moet wachten is een groot voordeel. Maar indien u iemand wilt spreken, vragen heeft of hulp nodig heeft, zal er altijd iemand aanwezig zijn om u van dienst te zijn.

  Wat is in de Key'N Go service inbegrepen?

  Key'N Go is het meest complete paket van InterRent. Inbegrepen zijn:

  • Geen eigen risico
  • Zeer omvangrijke Super Relax dekking
  • Hulp bij pech onderweg
  • Vol-vol tank
  • Geen kleine lettertjes of verrassingen.

  Waar wordt deze Key'N Go service aangeboden?

  U vindt de Key'N Go service op de volgende locaties:

  • Frankrijk - Bordeaux, Paris Charles De Gaulle, Toulouse, Nice en Lyon
  • Italië - Milan Bérgamo en Rome Fiumicino
  • Spanje - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Mallorca, Noord Tenerife, Zuid Tenerife, Lanzarote en Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto en Lissabon.

  Op dit moment wordt de Key'N Go service uitgebreid naar meerdere locaties wereldwijd. Voor de actueelste info m.b.t. de locaties adviseren wij u ons te contacteren.

  Waar zijn de Key'N Go ophaal terminals geplaatst?

  Op uw boekingsbevestiging vindt u precieze informatie over de locatie van de Key'N Go terminal. Mocht u problemen ondervinden, ga dan s.v.p. naar de balie van InterRent waar u verder wordt geholpen.

  Waar vind ik mijn huurauto als ik de sleutels heb?

  Op het scherm van de Key'N Go terminal zult u zien waar uw huurauto precies staat. Deze informatie staat ook op de samenvatting van uw huurovereenkomst gedrukt. Een print daarvan krijgt u bij de terminal.

  Waar lever ik de sleutels in als ik de auto heb teruggebracht?

  Voor het inleveren van de autosleutels zijn speciale drop-off boxen bij het parkeerterrein geplaatst.