Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  CABRIO CATEGORIE

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Kies voor een cabriolet van Auto Europe

  Cabio hurenAuto Europe biedt autoverhuur aan in meer dan 24.000 locaties wereldwijd. Via onze website kunt u kiezen uit diverse huurauto's, waaronder cabrio's. Deze zijn erg populair in zomerse bestemmingen zoals Miami, Cannes en Barcelona. Bekijk ons aanbod en vindt de cabrio die bij u past via Auto Europe!

  Een cabriolet huren via Auto Europe

  Wij werken samen met de beste internationale en lokale autoverhuurbedrijven zodat wij onze klanten het beste aanbod kunnen bieden. Deze categorie bestaat uit verschillende merken en modellen; het aanbod varieert van de Fiat 500 Cabriolet tot de Ferrari 458 Spider.

  De beschikbaarheid van de modellen verschilt per ophaallocatie. Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar om u te helpen bij uw boeking. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

  Vrijheid

  Rijden in een cabriolet is niet te vergelijken met het rijden in een ander voertuig. Geniet van de ultieme ervaring met één van onze sportwagens uit ons exclusieve aanbod.

  Comfort

  Deze categorie auto's wordt gemaakt met een hoge mate van comfort, zodat u altijd en overal comfortabel en veilig op weg kunt.

  Kosten

  Hoewel het huren van een cabriolet duurder is dan de meeste andere huurauto's verzekeren wij u dat u waar voor uw geld krijgt. Kies voor een onvergetelijke ervaring met een Mustang in het zonnige Californië!

  Voorbeeld modellen

  Het verschilt per ophaallocatie welke modellen beschikbaar zijn. Zo zijn in Amerika bijvoorbeeld Chrysler Sebrings en Ford Mustangs enorm populair. Vul de data van de zoekmachine in om te zien welke modellen waar beschikbaar zijn.

  Ophaallocaties

  De meest geboekte ophaallocaties zijn luchthavens, omdat u na aankomst direct uw huurauto op kunt halen. U kunt er echter ook voor kiezen om uw huurauto bij een stadslocatie, een treinstation of een hotel op te halen. Bij bepaalde verhuurbedrijven is het zelfs mogelijk om uw cabrio bij u thuis af te laten leveren, zodat u uw vakantie direct kunt laten beginnen.

  Aangezien de ophaallocatie een rol speelt bij de beschikbaarheid kunt u het beste eerst de data van de huurperiode doorgeven, zodat u ziet welke modellen er beschikbaar zijn. Deze auto's zijn vaak op aanvraag, wat betekent dat deze eerst bevestigd dient te worden door het lokale verhuurbedrijf. Dankzij onze luxe autoverhuurbedrijven is het nu echter mogelijk om een specifiek model te boeken! Gebruik onze zoekmachine voor meer informatie of bel ons telefoonnummer +32 426 82 443.

  Populaire cabriolet modellen voor uw autohuur

  Beneden ziet u een selectie van de populairste cabrio modellen uit onze vloot.

  Audi A3 Convertible Auto huren BMW 2 Series Convertible Auto huren Chrysler 200 Convertible Auto huren
  Audi A3 Convertible BMW 2 Series Convertible Chrysler 200 Convertible
  Fiat 500 Convertible Auto huren Ford Mustang Convertible Auto huren Mazda Miata Convertible Auto huren
  Fiat 500 Convertible Ford Mustang Convertible Mazda Miata Convertible
  Mercedes C Class Convertible Auto huren Mini Cooper Cabrio Auto huren Range Rover Evoque Convertible Auto huren
  Mercedes C Class Convertible Mini Cooper Cabrio Range Rover Evoque Convertible
  VW Beetle Convertible Auto huren Chevrolet Camaro Convertible Auto huren Fiat 124 Spider Convertible Auto huren
  VW Beetle Convertible Chevrolet Camaro Convertible Fiat 124 Spider Convertible

  Lees meer over onze andere categorieën

  Mini Economy Compact
  Midsize Gezinsauto SUV
  Minibus Luxe auto