Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  WAGENPARK LANDENOVERZICHT

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Wagenpark informatie van Auto Europe

  Auto Europe beschikt over een ruim assortiment aan laaggeprijsde huurauto's op niet minder dan 24.000 locaties in 180 landen wereldwijd. Mocht u twijfelen welke categorie u het beste kunt kiezen dan kunt u ons wagenpark van huurauto's bekijken. U vindt zo gemakkelijk de best passende auto voor uw volgende vakantie. Het boeken gaat snel en eenvoudig via ons online boekingsysteem op de website. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer +32 426 82 443 als u vragen heeft over ons wagenpark of andere zaken. Ons team van huurspecialisten staat zeven dagen per week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

  Een van de mogelijkheden bij het huren van een auto is de one way huur (dit betekent dat u de auto op een andere locatie inlevert dan waar u hem ophaalt). Naast dit soort speciale opties bieden we ook een uitstekende klantenservice die u met vragen of problemen helpt nadat u de huurauto reeds heeft ingeleverd. Door meer dan 60 jaar ervaring kan Auto Europe de beste auto's tegen de beste prijzen bieden en dat wereldwijd. Hieronder ziet u een overzicht van landen zodat u kunt zien wat voor soort auto's er in welk land beschikbaar zijn met daarbij een korte beschrijving per categorie.

  Autoverhuur wagenpark landenoverzicht

  België Canada Denemarken
  Duitsland Finland Frankrijk
  Griekenland Groot-Brittannië Ierland
  Italië Nederland Noorwegen
  Oostenrijk Portugal Spanje
  USA Zuid-Afrika Zwitserland

  Wagenpark categorieën bij Auto Europe

  Mini autohuur

  De Mini categorie heeft de kleinste auto's in ons wagenpark. Door de geringe afmeting zijn ze goedkoop, verbruiken weinig benzine en zijnn zeer geschikt voor stadsritjes. Lees hier meer.

  Economy autohuur

  De Economy categorie zijn kleine wagens met bagageruimte voor ten hoogste twee personen en zijn bedoeld voor kortere ritten of ritjes in de stad. Lees hier meer.

  Compact autohuur

  De Compact categorie zijn betaalbare huurauto's voor kleine gezinnen of paren die een ietwat grotere auto wensen en wat langere afstanden willen afleggen. Lees hier meer.

  Midsize autohuur

  De Midsize categorie auto's zijn geschikt voor kleinere families of kleine groepen die voldoende bagageruimte nodig hebben en lange afstanden willen afleggen. Lees hier meer.

  Gezinsauto huur

  De Gezinsauto categorie is bedoeld voor gezinnen die een grote krachtige en comfortabele auto willen huren met genoeg bagageruimte. Lees hier meer.

  Luxe autohuur

  Deze auto's zijn er om mensen hun droom te verwezenlijken! Een Luxe categorie auto bij Auto Europe laat u rijden in een auto die u normaal niet kunt betalen! Lees hier meer.

  SUV autohuur

  Een SUV is een auto die wat groter is, veel comfort biedt met daarbij een hoge veiligheid. In deze categorie zijn veel modellen vierwiel aangedreven wat tijdens de winter uitstekend van pas komt. Lees hier meer.

   Minibus verhuur

  Een Minibus biedt veel ruimte voor de passagiers en hun bagage waardoor ze geschikt zijn voor grotere groepen. Deze minibusjes zijn geschikt voor tot 9 personen. Lees hier meer.

  Cabrio autohuur

  Er is niets beters dan in een zonnig land lekker met het dak open te rijden. Door deze mogelijkheid van een cabrio kunt u uw vakantie naar een hoger niveau tillen.Lees hier meer.

  *AUTO CATEGORIEËN

  Auto Europe is een bemiddelaar en werkt samen met zowel lokale als internationale autoverhuurbedrijven. De informatie die wij krijgen omtrent auto categorieën ontvangen wij van deze verhuurbedrijven. Indien u kiest voor autohuur via Auto Europe dan boekt u ten alle tijde een bepaalde categorie, en niet een specifiek merk of model. Wegens onze samenwerking met verschillende verhuurbedrijven kan het zijn dat zij verschillende categorieën aanhouden voor dezelfde auto. Zo kan het zijn dat een bepaald verhuurbedrijf een Fiat 500 L in de mini categorie plaatst, terwijl een ander verhuurbedrijf deze auto als een compact categorie beschouwt. Deze verschillen zijn afhankelijk van het verhuurbedrijf en de locatie.