Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  WERELDWIJD EEN AUTO HUREN

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Autoverhuur wereldwijd - Wat biedt Auto Europe?

  Autoverhuur wereldwijd


  Auto Europe bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar en is uitgegroeid tot de wereldwijde marktleider. Auto Europe biedt al sinds 1954 autoverhuur aan en werkt samen met alle gerenommeerde autoverhuurders, zoals o.a. Avis, Hertz , Europcar en Sixt. Met ons gebruiksvriendelijke en zeer goed beveiligde online boekingssysteem is het eenvoudig om de perfecte huurauto te vinden en dat tegen de laagst mogelijke prijs. Er kan gekozen worden uit meer dan 24.000 locaties over de gehele wereld en in meer dan 180 landen.

  Naast autoverhuur bieden we ook nog een aantal andere diensten namelijk:luxe auto's en camperverhuur. Door op de links te klikken komt u meer over het betreffende onderwerp te weten. Uw reis kan zo nog wat extra comfort of luxe krijgen. Het wagenpark overzicht is per land gemaakt zodat u weet welke categorieën er in een bepaald land beschikbaar zijn en wat de eigenschappen per categorie zijn.

  Door onze samenwerking met de bekendste autoverhuurders, zowel globaal als lokaal, kunnen wij een zeer groot assortiment bieden tegen zeer lage prijzen. Vaak zijn de prijzen nog lager dan wanneer u direct bij de verhuurder zelf huurt! Van zeer klein tot heel groot, u zult altijd de het passende voertuig vinden bij uw wensen. Uw vakantie wordt zo een nog mooiere ervaring en dat is ook hetgeen wat wij nastreven. Daarnaast bieden wij ook nog een beste prijsgarantie! Dit houdt in dat wanneer u een betere prijs kunt vinden op een andere website en ons dit kan bewijzen, dan bieden wij een nog lagere prijs aan.

  Hoe vindt en boekt u de perfecte huurauto?

  Er zijn twee manieren om een huurauto via Auto Europe vast te leggen. Via ons online reserveringssysteem kan het vastleggen van een huurauto in slechts drie eenvoudige stappen. U kiest eerst een locatie waar u de auto wilt huren en dan krijgt u een overzicht met verhuurders, voertuigcategorieën, prijzen en details in een kort en duidelijk overzicht om snel een goede vergelijking te kunnen maken. Nu maakt u een keuze, doet de betaling met uw creditcard en daarna ontvangt u direct de voucher van de gekozen auto per e-mail. De andere manier om een boeking te plaatsen is één van onze huurspecialisten telefonisch te contacteren, die dan samen met u alles doorneemt en dan de huurauto voor u vastlegd die aan al uw wensen voldoet. Auto Europe heeft ook regelmatig speciale aanbiedingen, zodat u nog meer korting krijgt op onze toch al lage prijzen. Hiervoor kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief of bezoek de pagina met onze aanbiedingen op onze website, om te zien of u geld kunt besparen op weekendverhuur, extra bestuurders, GPS en nog veel meer!

  Populaire bestemmingen binnen Europa

  Auto Europe staat altijd voor u klaar!

  Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via e-mail of telefonisch op nummer +49 89 412 07 250. Onze reserveringsmedewerkers staan voor u klaar om iedere vraag die u heeft te beantwoorden hoe ingewikkeld deze ook is. Zij hebben een uitgebreide kennis van alles wat te maken heeft met het huren van een auto en kunnen u helpen met de meest ingewikkelde vakantieplanningen. Laat onze ervaren medewerkers alles voor u regelen zodat een auto huren volledig stressvrij is.

  Het is voor ons van belang dat al onze klanten een prettige autohuurervaring beleven. Wij bieden ook een Restitutie van het Blijvend eigen risico aan, die het eigen risico vergoed wat bij een ongeval aan de verhuurder betaalt moet worden. We hebben ook een annuleringsbeleid waarbij u tot 48 uur voor het ophalen van de huurauto, gratis kunt annuleren. Met de laagste prijzen, een eersteklas klantenservice en de mogelijkheid om uw boeking zonder kosten te annuleren, kunt u met gemoedsrust een reservering doen bij Auto Europe. Mocht u nog vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.