Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  OVER ONS

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Auto Europe, autohuur sinds 1954

  Auto Europe, autohuur sinds 1954

  Om meer over de totstandkoming van Auto Europe te kunnen vertellen moeten we teruggaan naar het jaar 1954. In dit jaar is het idee in de USA ontstaan om in Europa VW Beetle's te verhuren aan Amerikanen. Dit idee was speciaal gericht op de Amerikanen die naar Europa kwamen om hun kinderen te bezoeken die overzees gestationeerd waren. Sindsdien is ons concept enigszins veranderd en aangepast, maar onze focus ligt ook vandaag de dag nog op het aanbieden van de beste service aan onze klanten. Daarom werkt Auto Europe samen met diverse internationele autoverhuurbedrijven, zoals Avis, Budget, Europcar en Hertz alsook met verscheidene lokale autoverhuurbedrijven.

  Auto Europe heeft met meer dan zestig jaar ervaring in de autoverhuur branche genoeg kennis opgedaan om goed in te kunnen spelen op datgene wat onze klanten wensen en wat onze klanten nodig hebben. Ons team van toegewijde en deskundige medewerkers staat 7 dagen per week graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u een auto zult huren tegen de best mogelijke prijs en met de beste service.


  onze producten
  en diensten
  autohuur boekingen

  Waar ter wereld u ook een huurauto nodig heeft, Auto Europe heeft meer dan 24.000 locaties tot haar beschikking dankzij haar leidende positie in de autoverhuur branche. Auto Europe biedt verschillende producten en diensten aan waarmee u uw reis compleet kunt maken.

  Bekroonde
  klantenservice
  Bekroonde klantenservice

  De missie van Auto Europe is om, naast het aanbieden van de beste tarieven voor de beste autohuur, onze klanten de beste service aan te bieden. Wij doen ons uiterste best om dit doel te bereiken, en hebben een team klaar staan van getrainde professionals om u te assisteren bij vragen of speciale verzoeken. Indien u een boeking wilt maken of informatie wilt opvragen kunt u contact met ons opnemen op ons telefoonnummer, of u kunt ons een e-mail sturen. Voor inspiratie voor uw volgende autohuur verwijzen wij u graag naar onze reisgidsen.

  Camper
  huren
  CAMPER HUREN
  Bent u toe aan een nieuw soort avontuur? Denkt u dan eens aan het huren van een camper via Auto Europe. Wanneer u met een camper reist zijn de mogelijkheden eindeloos. U bent flexibel, u kunt op plaatsen overnachten waar geen accomodatie is en u kunt dit doen met alle ruimte die u nodig heeft, dankzij de garantie dat u de grootte van de camper krijgt die u boekt. Probeer het nu!
  Auto Europe's
  verhuurpartners
  Auto Europe's Verhuurpartners
  Al meer dan 60 jaar werkt Auto Europe samen met alle top autoverhuurbedrijven - de crème de la crème in de internationale autoverhuurbranche. Zo kunnen wij de meeste keuze alsmede de scherpste prijzen aan voertuigen wereldwijd aanbieden. Dankzij deze solide samenwerking met elk gerenommeerd verhuurbedrijf, met name met Europcar (de grootste in Europa) en globale marktleiders als de Avis Budget Group en Enterprise Holdings (met de dochterbedrijven Enterprise, National en Alamo), maar ook met de betrouwbaarste lokale partners, zijn wij zo succesvol geworden. Bovendien streven wij er continu naar om uw autohuurervaring zo snel en aangenaam mogelijk te maken. Een actueel voorbeeld van de nieuwste technologische ontwikkelingen waar onze klanten van profiteren is de innovatieve Key'n Go systeem. Hiermee kunt u wachtrijen vermijden wanneer u uw huurauto gaat ophalen of inleveren.