Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTO HUREN BIJ KEY'N GO

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Auto huren bij Key'n Go en Auto Europe

  Key'n Go is een nieuwe autoverhuurservice die op een groeiend aantal Europese topbestemmingen beschikbaar is, zodat reizigers niet langer in lange rijen hoeven te wachten om hun voertuig op te halen. Met Key'n Go is het ophalen een eenvoudige kwestie van het downloaden van de app en het invoeren van uw gegevens op uw mobiele apparaat, waarna u de autosleutels op locatie bij een speciale automaat kunt ophalen. Het innovatieve Key'n Go is bedacht met het oog op een betere en stressvrije reiservaring. Indien u kiest voor autoverhuur met Key'n Go hoeft u na een lange en vermoeiende vlucht niet meer te wachten en verwarrende contracten en voorwaarden door te lezen en te ondertekenen aan de balie.

  U kunt Key'n Go autoverhuur eenvoudig boeken via het Auto Europe boekingssysteem op een groot aantal populaire bestemmingen, waaronder Londen (Heathrow en Gatwick), Parijs (Charles de Gaulle), Rome (Fiumicino), Milaan (Bergamo), Lissabon, Madrid en Barcelona. Auto Europe werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is een gerenommeerde prijsvergelijkingssite voor autoverhuur met een van 's werelds meest betrouwbare online boekingssystemen. Naast Key'n Go werken wij nauw samen met toonaangevende autoverhuurbedrijven wereldwijd, waaronder Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National en Sixt, waardoor wij de goedkoopste aanbiedingen en de grootste keuze aan voertuigen over de hele wereld kunnen garanderen.


  Key'n Go Autoverhuur: Hoe werkt het?

  De autoverhuurservice met de toepasselijke naam Key'n Go is wel heel eenvoudig en handig te gebruiken, want u hoeft geen rekening meer te houden met wachttijden, papierwerk en zeker niet met onverwachte verrassingen op het laatste moment! Key'n Go is de droom van iedere reiziger die zijn huurauto snel en zonder problemen wilt ophalen meteen na aankomst op de bestemming. Dit is nu mogelijk met dit innovatieve en snelle systeem.

  Om uw reservering te voltooien, selecteert u simpelweg uw bestemming en vult u uw gewenste huurdata in het Auto Europe boekingssysteem hierboven in en klikt u op de Key'n Go autoverhuurcategorie, zoals Mini, Economy, Midsize, Groot, enzovoorts. Kies vervolgens uit de lijst met automodellen en hun specificaties het voertuig dat bij uw wensen past. Klik tot slot op de gele "BETAAL NU" knop en Auto Europe stuurt u een boekingsbevestiging per e-mail met daarin alle belangrijke informatie voor uw Key'n Go autohuurreservering.

  Het laatste deel van het proces is het ophalen van uw huurauto na aankomst op uw bestemming, dat eveneens naadloos en in slechts een paar snelle en eenvoudige stappen gebeurt met behulp van de speciale app op uw mobiele apparaat. Selecteer eerst gewenste taal en scan vervolgens de code die u van ons toegestuurd heeft gekregen met de sensor van de Key'n Go automaat, of voer uw bevestigingsnummer van uw reservering handmatig in. Vervolgens hoeft u alleen maar uw auto te kiezen uit de lijst van beschikbare auto's in de categorie die u geboekt heeft en de sleutels verschijnen onmiddelijk. Zo simpel is het!


  Huur een auto zonder tijdsverlies

  Key'n Go is een dynamische zelfservice voor autoverhuur, speciaal gericht op mensen die de lange wachtrijen willen vermijden bij het ophalen van hun huurauto op grote luchthavens, treinstations en handige stadslocaties. Reizen kan heel vermoeiend zijn, met name wanneer uw vlucht vertraging heeft, en mensen zijn voortdurend op zoek om het ophalen sneller te laten verlopen. Dit is nu mogelijk met Key'n Go, want er zijn geen wachttijden meer, geen papierwerk en geen kleine lettertjes die het ophalen vertragen. Daarmee wordt een snelle en efficiënte autohuurervaring gegarandeerd, zodat klanten meteen aan de slag kunnen en van de rest van hun reis kunnen genieten.

  Voor het ophalen van uw huurauto hoeft u alleen maar uw gegevens (aanvangsdatum huurperiode, e-mailadres en reserveringsnummer) op uw mobiele apparaat te registreren vóór aankomst op uw bestemming via de volgende link. Zorg ervoor dat u uw rijbewijs, creditcard en een geldig paspoort of identiteitskaart bij de hand heeft om het proces te voltooien.

  autohuur boekingsnummer

  Volg onderstaande stappen om het proces te voltooien:

  1. Kies uw gewenste taal
  2. Voer uw boekingsnummer in, of scan de code die we gestuurd hebben met uw mobiele telefoon
  3. Selecteer het gewenste voertuig uit de geboekte autocategorie
  4. Haal uw autosleutels op
  5. Begin uw reis


  Voordelen van Key'n Go

  ✔ Geen wachtrijen

  Key'n Go service is zeker en vast de snelste manier om de weg op te gaan. Lange wachtrijen en drukke receptiebalies behoren nu tot het verleden dankzij deze innovatieve en vooruitstrevende manier van probleemloos reizen, ontworpen voor de moderne onafhankelijke reiziger. U bent niet langer tijd kwijt aan het ondertekenen van papierwerk omdat alles al vooraf is geregeld. Het enige wat u hoeft te doen, is uw boekingsinformatie invoeren in de app op uw mobiele apparaat en uw sleutels ophalen!

  ✔ Geen kleine lettertjes

  Wij willen graag dat onze klanten een zeker en goed gevoel hebben wanneer ze bij ons boeken. Dat is ook het geval wanneer u Key'n Go autoverhuur boekt. Alle Key'n Go services hebben de hoogst mogelijke dekking inbegrepen en een lage borgsom. Kleine lettertjes worden zo vermeden!

  ✔ Behulpzame medewerkers

  U hoeft niet naar de balie van een verhuurkantoortje op de ophaallocatie te gaan, wanneer u Key'n Go gebruikt. U kunt uw auto meenemen zodra u de sleutels heeft. Echter, indien u vragen of problemen heeft, zult u altijd een medewerker aantreffen die u zal kunnen assisteren. Met Key'n Go heeft u altijd het beste van twee werelden: modernste technologie en het hoogste niveau van persoonlijke service!

  ✔ Veiligheid op de eerste plaats

  Uw online veiligheid is onze eerste prioriteit als u bij ons boekt. Het systeem waarmee uw documenten worden geverifieerd is veilig en eenvoudig te bedienen - u hoeft daarvoor niet naar kantoor te gaan. Als u zich registreert, moet u een foto maken van uw rijbewijs en overige documenten. Daarna wordt deze informatie veilig opgeslagen en is ook voor toekomstige boekingen beschikbaar. Herhaling is niet nodig, hetgeen het huren van een auto enorm vereenvoudigt en versnelt.


  Vragen & antwoorden


  Wat gebeurt er als ik de documenten niet digitaal aanlever?

  Wilt u een auto huren bij Key'n Go, dan moet u zich vóór aankomst op de ophaallocatie online registreren via deze link die u op uw mobiele telefoon moet openen. Als de kwaliteit onleesbaar is, of als u niet in staat bent de documenten digitaal aan te leveren, moet u naar het kantoor van de verhuurder gaan om uw identiteit en documenten handmatig te laten controleren.

   

  Ik kreeg tijdens het digitaliseringsproces een foutmelding, is mijn boeking nog geldig?

  Ja, uw boeking blijft geldig. Mocht er tijdens het digitaliseren van uw documenten een foutmelding verschijnen, ga dan naar de balie van de verhuurder om dit alsnog handmatig te laten doen.

   

  Is personeel aanwezig tijdens het ophalen via Key'n Go?

  Dit proces is erop gericht u zo snel mogelijk op weg te helpen. Dat u niet naar de balie van het verjuurkantoor hoeft te gaan of in de rij moet wachten is een groot voordeel. Maar indien u iemand wilt spreken, vragen heeft of hulp nodig heeft, zal er altijd iemand aanwezig zijn om u van dienst te zijn.

   

  Wat is in de Key'n Go service inbegrepen?

  Key'n Go is een volledig pakket en is inclusief:

  • Geen eigen risico
  • Zeer omvangrijke Super Relax dekking
  • Hulp bij pech onderweg
  • Vol-vol tank
  • Geen kleine lettertjes of verrassingen.
   

  Waar wordt deze Key'n Go service aangeboden?

  U vindt de Key'n Go service op de volgende locaties:

  • Frankrijk - Bordeaux, Paris Charles De Gaulle, Toulouse, Nice en Lyon
  • Italië - Milan Bérgamo en Rome Fiumicino
  • Spanje - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Mallorca, Noord Tenerife, Zuid Tenerife, Lanzarote en Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto en Lissabon.

  Op dit moment wordt de Key'n Go service uitgebreid naar meerdere locaties wereldwijd. Voor de actueelste info met betrekking tot de locaties adviseren wij u ons te contacteren.

   

  Waar zijn de Key'n Go ophaal terminals geplaatst?

  Op uw boekingsbevestiging vindt u precieze informatie over de locatie van de Key'n Go terminal. Mocht u problemen ondervinden, ga dan naar de balie van de verhuurder waar u verder wordt geholpen.

   

  Waar vind ik mijn huurauto als ik de sleutels heb?

  Op het scherm van de Key'n Go terminal zult u zien waar uw huurauto precies staat. Deze informatie staat ook op de samenvatting van uw huurovereenkomst gedrukt. Een print daarvan krijgt u bij de terminal.

   

  Waar lever ik de sleutels in als ik de auto heb teruggebracht?

  Voor het inleveren van de autosleutels zijn speciale drop-off boxen bij het parkeerterrein geplaatst.