Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOCATEGORIEËN VAN AUTO EUROPE

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Overzicht autocategorieën

  Auto Europe biedt in meer dan honderdtachtig landen een brede selectie huurauto's. Koppels en mensen die alleen reizen zullen voor korte afstanden op bepaalde bestemmingen goed uit de voeten kunnen met een huurauto uit de mini of de economy categorie. Grotere gezinnen met meer bagage kunnen beter kiezen voor een ruimere autocategorie, zoals een gezinsauto of een SUV.

  U vindt hier een overzicht van de meest populaire categorieën en modellen die worden gehuurd door klanten van Auto Europe. Klik op de verschillende categorieën voor meer informatie. Wij hopen dat dit overzicht u duidelijke informatie geeft en u helpt bij het kiezen van de juiste autocategorie.

  Mini

  De mini categorie is de kleinste autocategorie die u bij Auto Europe kunt boeken. Deze voertuigen staan bekend om het lage en zuinige energieverbruik, ondanks de krachtige motoren. Deze auto is zeer geschikt voor een korte reis of een stedentrip voor twee tot vier personen met weinig bagage.

  Lees meer over de mini categorie

  Economy

  Klein, wendbaar en efficiënt; kleine auto's zijn de beste keus voor een korte tot middellange route voor maximaal twee personen met bagage. U kunt deze auto natuurlijk ook gebruiken voor een kort uitstapje op vakantie met maximaal vier personen. Rijd bijvoorbeeld met een auto uit de economy categorie tijdens de vakantie naar een restaurant of het strand.

  Lees meer over de economy categorie

  Compact

  De compact categorie maakt indruk vanwege het economische brandstofverbruik en meer ruimte in vergelijking tot de mini categorie. Auto's uit de compact categorie hebben ruimte voor maximaal drie kleine of middelgrote grote koffers.

  Lees meer over de compact categorie

  Midsize

  Reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele auto maar tegelijkertijd niet teveel geld uit willen geven kunnen een auto uit de midsize categorie overwegen. Een dergelijke auto heeft plaats voor maximaal vier middelgrote stuks bagage.

  Lees meer over de midsize categorie

  Gezinsauto

  Wanneer u kiest voor de gezinsauto categorie bent u verzekerd van meer dan genoeg comfort tijdens uw reis. Vergeleken met de kleinere categorieën biedt deze categorie, naast meer ruimte, meerdere voordelen voor alle passagiers. Deze huurauto is bij uitstek geschikt voor een vakantie met het hele gezin.

  Lees meer over de gezinsauto categorie

  Luxe

  Boek een fantastisch voertuig uit de luxe categorie en verwen uzelf met een eersteklas ritje tijdens uw welverdiende vakantie. Dankzij de meest bekende autoverhuurbedrijven kunt u kiezen uit de meest luxueuze auto's.

  Lees meer over de luxe categorie

  Cabrio

  Geniet van volledige vrijheid met een cabrio via Auto Europe. Rijden in een auto uit deze categorie is een uniek gevoel en maakt uw vakantie onvergetelijk.

  Lees meer over de cabrio categorie

  SUV

  Veilig, geweldig en extreem ruim; dit is waar SUVs voor staan. Deze voertuigen zijn ideaal voor de wintersport en klanten die weten wat ze willen. Bekijk onze uitgebreide selectie SUVs.

  Lees meer over de SUV categorie

  Minibus

  Wilt u een auto die veel opbergruimte heeft maar waar u ook comfortabel mee kunt reizen? Probeer dan eens een minibus via Auto Europe! Een minibus is ideaal voor een groep reizigers of voor een groot gezin met veel bagage.

  Lees meer over de minibus categorie

  Hoe boek ik een auto via Auto Europe?

  Kies voor uw volgende reis voor een huurauto via Auto Europe. Maak eenvoudig een boeking aan de hand van onze website of bel onze reserveringsmedewerkers op het gratis telefoonnummer +32 426 82 443