Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIG EEN AUTO HUREN IN CANADA

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Autoverhuur in Canada met Auto Europe

  Ontdek Canada met een goedkope huurauto van Auto Europe. Autoverhuur in Canada met Auto Europe biedt u onbeperkte mogelijkheden. Met onze prijsgarantie bent u verzekerd van het beste tarief en kwaliteit voor uw goedkope huurauto in Canada. Tevens biedt Auto Europe autoverhuur u de beste klantenservice.

  Ervaar Canada met Auto Europe's voordelige autoverhuur. U vindt bij ons gegarandeerd een huurauto en een verhuurlocatie van uw keuze. De beste aanbiedingen voor een goedkope autohuur in Canada vindt u bij Auto Europe. Auto Europe biedt voordelige autoverhuur aan in vrijwel alle Canadese steden en luchthavens en biedt u een zeer ruime keuze.

  Onderweg in Canada met een huurauto

  Met een voordelige huurauto ontdekt ook de reiziger van vandaag de ruige natuur, de eindeloze uitgestrektheid en het vele wildleven van Canada. Van het noorderlicht in de Yukon tot de Indian Summer in Ontario; Canada is een natuurbestemming bij uitstek. Rijdt u met een huurauto door de spectaculaire bergketen van De Rocky Mountains, de ruggengraat van Canada, naar de stad Vancouver. Wij kunnen u verzekeren dat u ogen tekort komt bij al het schoon wat Canada te bieden heeft! Wanneer u de ooskust de voorkeur geeft, dan beleeft u met Auto Europe autoverhuur de natuur van Nova Scotia en Newfoundland. Vergeet alle dagelijkse beslommeringen en geniet de grote vrijheid op de kronkelende kustwegen langs de woeste rotskusten met een voordelige huurauto van Auto Europe

  Kies voor Autoverhuur in Calgary en bezoek één van de grootste metropole van Canada. Ervaar met Auto Europe autoverhuur deze multiculturele stad, die net als Vancouver en Toronto, haar eigen Chinatown en Little Italy heeft. Bekijk de verzameling dinosauriërreplica's in het prehistorisch park van de Calgary Zoo of bezoek de jaarlijkse "Calgary Stampede" in de maand juli. Auto Europe autoverhuur vindt u ook in de grote steden in het oosten van Canada, zoals Montreal en Quebec. Deze steden wachten op u met gezellige cafés en restaurants met culinaire heerlijkheden. Ook in Toronto (Ontario) kunt u een auto huren om de schitterende meeren en de Niagara Falls te bezoeken. Auto Europe autoverhuur biedt u eenvoudig alle mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie in Canada.

  Auto huren in Canada

  Een auto huren in Canada is voordelig via Auto Europe , wij zijn specialist op het gebied van autoverhuur. U kunt online op uw gemak uw huurauto in Canada uitkiezen en tegelijkertijd vertrouwen op autoverhuur met de beste klantenservice. Boek uw huurauto in Canada vandaag nog online bij Auto Europe of bel ons telefoonnummer +49 89 412 07 250. Meer informatie vindt u onder FAQ autoverhuur.

  Boek uw huurauto in de Canada met Auto Europe en u kunt het volgende van ons verwachten: autoverhuur met prijsgarantie, all inclusive autohuur zonder verborgen extra's, autohuur zonder wijzigings- of annuleringskosten (indien wij 48 uur voor vertrek hierover geïnformeerd zijn). Wij hebben goede relaties met de beste autoverhuur maatschappijen Canada; een waarborg voor een zorgeloze vakantie. Auto Europe biedt u een zeer ruime keuze, voordelige tarieven en fantastische service.

  Een camper huren in Canada

  Wilt u op uw gemak rondreizen? Huur dan een camper in Canada! Via Auto Europe kunt u voordelig een camper huren via onze partners Cruise Canada en Canadadream. Gebruik deze mogelijkheid om te genieten van kristalheldere meren en prachtig groene bossen in Nova Scotia en Brits-Columbia. Er zijn ophaallocaties in onder andere Toronto, Montreal en Vancouver.

  Handige links

  Luchthaven in Canada