Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GOLD RATE IN USA

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Autoverhuur in de USA & Canada - onze Gold Rate deal

  Gold Rate USA & Canada

  U kunt met de Gold Rate van Auto Europe besparen op uw volgende reis naar Noord-Amerika. Deze speciale aanbieding is enkel geldig in Canada en in de USA. Lees verder als u graag profiteert!

  Gold Rate voordelen

  Gratis tank benzine
  Gratis volle tank

  Hoewel u in de meeste gevallen voor de eerste tank benzine zelf moet betalen, is dit bij de Gold Rate niet zo. De eerste tank benzine is namelijk inbegrepen en geheel gratis! Weer iets waar u bij het ophalen van de huurauto niet aan hoeft te denken.

  Eventuele extra's: GPS
  Eventuele extra GPS

  Het huren van een navigatiesysteem bij het lokale verhuurbedrijf kan uiteindelijk duur uitvallen. U kunt echter via Auto Europe kiezen voor een boeking inclusief GPS, net zoals u kunt kiezen voor een boeking inclusief de Gold Rate. Een andere mogelijkheid is dat u kiest voor een boeking inclusief GPS en de Gold Rate. In geen geval is de GPS onderdeel van de Gold Rate. Let erop dat niet alle lokale verhuurbedrijven dit aanbieden.

  Hoe kan ik de gold rate boeken?

  U kunt via onze website kiezen voor een boeking met de Gold Rate. Het is simpel: u voert uw gegevens in de zoekmachine in, u klikt op de knop "Prijsopgave" en er verschijnt een lijst met zoekresultaten. U klikt hier op de prijs of de verhuurder van uw wens, dan scrollt u naar beneden en kiest u voor een boeking met de Gold Rate.