Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  EUROPCAR PREMIUM PICK-UP AUTOVERHUUR

  • 9.2
  • 9.2
  • 9.3
  • 9.7
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  March 04
  De baliemedewerker was eerst 20 minuten niet aanwezig en dan best onvriendelijk
  February 14
  altijd fijne auto's en goeie service
  November 16
  Heel vlot en vriendelijk personeel om de wagen te ontvangen.
  Meer lezen

  Auto huren met Europcar Premium Pick-Up service via Auto Europe

  Auto huren met Europcar Premium Pick-UpNu contactloze interacties tussen klanten en bedrijven steeds populairder worden, biedt Europcar de perfecte oplossing. Met de Europcar Premium Pick-up service kunnen klanten hun voertuig ophalen en veilig en snel de weg op gaan.

  Kiezen voor deze service heeft veel voordelen ten opzichte van de meer traditionele manier van het ophalen van uw auto. Klanten hoeven niet langer naar het kantoor van de verhuurder te gaan en dat biedt veel voordelen, met name het besparen van tijd doordat klanten niet in lange rijen hoeven te wachten. Met deze service haalt de klant de sleutels simpelweg op in de parkeergarage - dit bespaart tijd en beperkt het contact met anderen. Samen met de extra reinigings- en hygiënemaatregelen die de verhuurbedrijven sinds de uitbraak van Covid-19 hebben ingevoerd, betekent dit dat klanten kunnen profiteren van contactloos ophalen middels self-service en zo zichzelf en anderen kunnen beschermen.

  Met een eenvoudig en gebruiksvriendelijk design biedt de website van Auto Europe klanten de mogelijkheid om te kiezen voor een auto huren met Europcars Premium Pick-Up service en vele andere betrouwbare verhuurders. Met de toenemende beschikbaarheid van sleutelautomaten op handige ophaallocaties, kunnen klanten dankzij ons boekingssysteem eenvoudig zien of deze service op de gekozen locatie beschikbaar is.


  Europcar Premium verhuur: Wat houdt deze premium ophaalservice in?

  Tijdens drukkere reisperiodes, zoals de zomervakantie, Pasen, en Kerstmis kan het ophalen van een huurauto stressvoller zijn vanwege de langere wachtrijen bij de kantoren van de verhuurbedrijven. De traditionele manier van ophalen van een voertuig vereist altijd het invullen van extra papieren, het verstrekken van bestuurdersgegevens, identificatiecontroles, en meer - dit kan erg vermoeiend zijn, vooral na een lange vlucht of als u met kinderen reist.

  Stelt u zich dan eens voor dat er een dienst bestaat waarmee u de sleutels van het voertuig snel en zonder papierwerk en wachtrijen kunt ophalen!

  Dat is precies de reden dat Europcar deze nieuwe Premium Pick-up service heeft bedacht, die klanten naadloos door het ophaalproces leidt en alle kopzorgen vermijdt die gepaard gaan met traditionele verhuur.

  Hier bij Auto Europe willen we dat al onze klanten kunnen profiteren van een professionele en positieve autohuurervaring, met een snelle en eenvoudige sleutelafhaalprocedure. Dat is de reden dat wij de nieuwe Europcar Premium Pick-up service in ons aanbod hebben opgenomen, wat betekent dat u niet langer in de wachtrij bij de receptie hoeft te staan, maar dat u in plaats daarvan uw autosleutels kunt ophalen bij een automaat op de ophaallocatie.

  Klanten kunnen zo snel en veilig op weg en genieten van hun reis.


  Een auto huren bij Europcar zonder te hoeven wachten

  Europcar Premium Pick-Up self-service sleutelautomaatDe nieuwe Premium Pick-up service van Europcar is een van de beste en meest gebruiksvriendelijke manieren om een huurvoertuig op te halen. Met minimale inspanning dankzij deze self-service, kunnen klanten zo snel mogelijk de weg op. Om in aanmerking te komen, dienen klanten het Premium Pakket te boeken en alle vereiste documenten in het systeem te uploaden, zoals het rijbewijs, identiteitsbewijs, etc. Zodra alle papieren zijn gecontroleerd en bevestigd, en een aanbetaling is gedaan, hoeft de klant alleen nog maar de algemene voorwaarden en het huurcontract elektronisch te valideren.

  Zodra de boeking dan online is afgerond, ontvangt u een bevestiging en verdere belangrijke informatie omtrent de reservering. Met deze gegevens moet u zich dan vóór aankomst vooraf registreren voor de self-service. Houdt hiervoor uw boekingsgegevens, huurdata, e-mailadres, en boekingsnummer bij de hand, evenals uw rijbewijs, identiteitsbewijs, en creditcard.

  Loop na aankomst op de ophaallocatie naar het self-service ophaalpunt om uw huurauto met Europcar Premium Pick-Up op te halen. Volg dan onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de sleutels van het voertuig bij de self-service sleutelautomaat:

  1. Selecteer de taal van uw keuze.
  2. Voer uw boekingsnummer en geboortedatum in of scan de QR code op uw voucher.
  3. Selecteer een voertuig uit de door u gekozen categorie.
  4. Betaal de borg voor de brandstof met uw credit- of debitcard en geef toestemming voor het blokkeren van de borg voor de huurauto op uw kaart. Deze borg is in overeenstemming met de boekingsvoorwaarden en zal aan het einde van de huurperiode weer worden vrijgegeven.
  5. Haal de sleutels van het voertuig op en geniet van uw reis!


  Voordelen van Europcars Premium Pick-Up

  ✔ Vermijd wachtrijen

  Dankzij Europcars Premium Pick-up service kunnen klanten de lange wachtrijen vermijden die vaak gepaard gaan met de traditionele ophaalprocedure van huurauto's, met name tijdens het hoogseizoen, de zomermaanden, en feestdagen. Deze service is ideaal voor iedereen die haast heeft, bijvoorbeeld wanneer u snel naar een vergadering moet. Alle gegevens, documenten, en formulieren zijn al vóór aankomst vooraf door u ingevuld. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het proces afronden op de zelfbedieningsautomaat.

  ✔ Geen kleine lettertjes

  Bij Auto Europe vinden we het belangrijk zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten met alle huurvoorwaarden. We willen dat klanten volledig op de hoogte zijn van alle verplichtingen en tevreden zijn tijdens de huurperiode. Met de Premium Pick-up service van Europcar is alles al geregeld voor u aankomt en zijn er geen verborgen verassingen of extra kosten.

  ✔ Bekroonde medewerkers

  Met de Europcar Premium Pick-up service zijn er geen lange wachtrijen of papierwerk waar u zich zorgen om hoeft te maken. Maar mocht de klant toch hulp nodig hebben tijdens of na de huurperiode, staan de medewerkers van onze bekroonde klantenservice altijd klaar indien nodig.

  ✔ Veiligheid voorop

  De veiligheid van uw online gegevens heeft de hoogste prioriteit bij Auto Europe en dit betekent dat klanten die kiezen voor de Europcar Premium Pick-up service er zeker van kunnen zijn dat alle gegevens beschermd zijn tijdens het proces en tijdens de validatie.


  Veelgestelde vragen over Europcars Premium Pick-Up

  Hieronder vindt u enkele van de meest gestelde vragen omtrent de nieuwe Premium Pick-up service van Europcar, zoals waar de service beschikbaar is en hoeveel het kost. Om het proces duidelijker en makkelijker te maken en klanten meer kennis te geven over dit self-service pakket, hebben we onderstaande Veelgestelde Vragen samengesteld.


  Wat is er inbegrepen in Europcars Premium Pick-up pakket?

  Het tarief van Europcars Premium Pick-up service is inclusief géén eigen risico bij schade, bescherming bij diefstal, ongelimiteerde kilometers, vol-vol tankregeling, en volledige dekking van schade aan glaswerk, banden, lichten, en voorruit. Daarnaast omvat het ook pechhulp onderweg, een automatisch tolapparaatje voor de Via Verde (uitgezonderd Madeira en de Azoren), jonge bestuurderstoeslag (indien van toepassing), en een vermindering van de borg.

   

  Welke locaties bieden deze service aan?

  Europcars Premium Pick-Up service is beschikbaar in Portugal op de volgende luchthavens:

  1. Lissabon Airport
  2. Porto Airport
  3. Faro Airport
  4. Madeira/Funchal Airport

   

  Waar bevinden zich de autosleutelautomaten?

  Lissabon Airport

  Op de luchthaven van Lissabon bevindt de sleutelautomaat zich in het kantoor van Europcar in de rent-a-car zone. Volg na het verlaten van de aankomsthal simpelweg de car rental borden.

  Porto Airport

  Op de luchthaven van Porto bevinden de sleutelautomaten zich in het kantoor van Europcar welke te bereiken is met een shuttlebus vanaf de RAC bushalte bij de terminal.

  Faro Airport

  Op de luchthaven van Faro bevindt de sleutelautomaat zich in de rent-a-car zone buiten de hoofdterminal. Volg na het verlaten van de bagagehal de borden naar de autoverhuurzone en u vindt de automaat rechts in het kantoor van Europcar.

  Madeira/Funchal Airport

  Op de luchthaven van Madeira/Funchal bevindt de sleutelautomaat van de Premium Pick-up service van Europcar zich een paar meter verder van de bagagehal.

   

  Waar kan ik mijn huurauto ophalen nadat ik de sleutels heb opgehaald?

  U vindt de locatie van uw huurauto op de huurovereenkomst die bij het ophalen van de sleutels door de sleutelautomaat wordt uitgeprint.

   

  De documenten die ik bij het ophalen van de huurauto heb ontvangen gegeven onjuiste informatie weer met betrekking tot de staat van het voertuig/de brandstof/stroom - wat nu?

  Wanneer u het voertuig ophaalt, heeft u de gelegenheid te controleren of de huurgegevens kloppen, of de auto extra schade heeft die niet staat vermeld op het ophaalformulier, en of het brandstof/electriciteitsniveau is zoals verwacht. Indien u iets vindt dat niet in orde is, stuur dan een e-mail naar het adres onder punt 10 van de huurovereenkomst. U kunt eventueel ook ter plaatse contact opnemen met een medewerker van Europcar bij de balie van Europcar.