Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  EEN CAMPER HUREN IN
  IJSLAND

  Camperhuur Wereldwijd
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Autohuuraanbieder
  Camperhuur Wereldwijd

  Een camper huren in IJsland met Auto Europe

  Probeer eens een andere manier van reizen en kies voor een camper huren in IJsland! Op de website van Auto Europe vindt u nu ook deze nieuwe service, waarmee wij graag aan de wensen van onze klanten tegemoet komen en tevens inspelen op de laatste trends op het gebied van reizen. Ga naar het land dat de minste inwoners heeft in Europa en waar u de middernachtzon kunt zien in de zomer, en de aurora borealis in de winter.

  Reizen door IJsland

  Het IJslandse landschap heeft een kalmerende werking op haar bezoekers. Enkele bijzondere natuurlijke wonderen die u hier kunt verwachten zijn hooglanden, watervallen, warmwaterbaden, actieve vulkanen en geisers.

  Eén van de grootste bezienswaardigheden van het land, de kleurige bergen van vulkanisch gesteente in Landmannalaugar, liggen in het zuiden van het eiland, en kunt u bezoeken in de maanden juni tot en met september. De wegen die naar Landmannalaugar leiden zijn in de maanden oktober tot en met mei gesloten. De F 208 is de veiligste weg en dat heeft te maken met het feit dat u hier geen river over hoeft te steken. Wanneer u juist op zoek bent naar een route die avontuurlijk is kunt u dit beter via een georganiseerde toer doen. Dompel uzelf bij aankomst onder in één van de openbare en gratis warmwaterbaden. Bewonder de groene weides, kleurrijke bloemen en heldere wateren die worden omgeven door de bergen. Het grootste nationale park in Europa ligt ten zuiden van Landmannalaugar: Vatnajökull National Park.

  Ga eens op een avontuurlijke reis en huur een camper in IJsland. Boek een georganiseerde toer bij één van de boten in Reykjavik om walvissen te kijken, of breng een bezoek aan de IJslandse paarden. Als u van een actieve vakantie houdt kunt u gaan klimmen of wandelen en geisers, watervallen en actieve vulkanen bekijken. Ook mag een bezoek aan de stad Reykjavik niet ontbreken; in 2000 is Reykjavik verkozen tot culturele hoofdstad van Europa.


  Onze verhuurlocaties in Ijsland

  Camper verhuur Keflavik
  Keflavik
  Camper verhuur Reykjavik
  Reykjavik

  Lokale verhuurbedrijven

  Wij werken in IJsland samen met het verhuurbedrijf McRent. Dit lokale verhuurbedrijf heeft een wagenpark met goed uitgeruste campers waarmee u prima het IJslandse landschap kunt verkennen.

  Camper aanbod in IJsland

  Om te zien welke campers beschikbaar zijn in IJsland klikt u gewoonweg op de knop "Reservering aanvragen" hieronder. Vul de gewenste data in en u ziet een lijst met zoekresultaten waar u de camper van uw wens kunt selecteren. U kunt tevens een gratis pdf-bestand downloaden met alle belangrijke informatie.

  Dacia Duster Motor Home 2

  Dacia Duster

  Slaapplaatsen: 2
  Categorie: Daktent
  Lengte: 4.3 Meter
  Transmissie: Handmatige
  Brandstof: Benzine

  Motor Home 2

  Slaapplaatsen: 2
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 6.58 Meter
  Transmissie: Handmatige
  Brandstof: Diesel
  Toyota Hilux Luxury

  Toyota Hilux

  Slaapplaatsen: 3 pers.
  Categorie: Hefdak
  Lengte: 3.10 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Klasse B Luxury

  Slaapplaatsen: 4 pers.
  Categorie: Klasse B
  Lengte: 5.9 - 7.49 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel
  Group X30 Family Plus

  Group X30

  Slaapplaatsen: 5 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 7.0 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel

  Family Plus

  Slaapplaatsen: 6 pers.
  Categorie: Klasse C
  Lengte: 6.51 Meter
  Transmissie: Handmatig
  Brandstof: Diesel