Auto Europe

  • BELGIË
  • NL
  • Neem contact op met onze huurspecialisten

    DE IDEALE CAMPER VAKANTIE

    Wereldwijde autohuur
    Alamo Rental Car
    Avis Car Rental
    Budget Rental Car
    Dollar Car Rental
    Europcar
    Hertz
    National Car Rental
    Sixt Rent a Car
    Wereldwijde autohuur

    De ideale campervakantie

    Zodra de zomer er weer aan komt wordt er volop gezocht naar all-inclusive aanbiedingen en de meest voordelige, maar ook comfortabele accomodatie voor het hele gezin. Auto Europe biedt echter de mogelijkheid om op een hele andere manier te reizen: met een camper!

    Europa is één van de meest geschikte continenten om met de camper te ontdekken. Zo kun je met de hele familie op je gemak naar nieuwe bestemmingen reizen, met het gevoel niet te ver weg van huis te zijn. Een camper vakantie is niet alleen goedkoper, je ervaart en ziet ook meer van het land waar je op dat moment bent. Zo hoef je niet meer te kiezen tussen een vakantie aan het strand, en een vakantie in een grote en interessante stad. Met een camper heb je oneindig veel mogelijkheden.

    Je vindt de ideale camper in Italië, de USA, Zwitserland, Duitsland of waar dan ook eenvoudig op onze website. Ga naar de website van Auto Europe naar het kopje "Campers" en klik op "Camper huren" om een offerte op te vragen. Kies hier het model dat bij je past.

    Er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een camper vakantie. Lees hiervoor onze infographic. Naast alle voordelen lees je waar je je op moet voorbereiden en welke bestemmingen voor strand en natuur de beste zijn. Boek de ideale camper en ga het avontuur aan!

    Infographic: De perfecte campervakantie