Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  GRATIS AUTOVERHUUR UPGRADES

  Beschikbaar op geselecteerde bestemmingen, bij geselecteerde verhuurpartners
  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Gratis wereldwijde autohuur upgrades

  Auto Europe is reeds 60 jaar actief in de wereldwijde autoverhuurmarkt en hierdoor is het mogelijk u fantastische aanbiedingen te doen. Het samenwerken met lokale, nationale en internationale autoverhuurders heeft tot gevolg dat er een zeer ruim assortiment aan voertuigen kan worden aangeboden in niet minder dan 180 landen. Via Auto Europe vindt u altijd het passende voertuig voor uw vakantie, en kunt u deze eenvoudig en snel online reserveren.

  Als klant van Auto Europe heeft u het voordeel dat u gratis upgrades voor u auto kunt krijgen op bepaalde bestemmingen. Dit houdt in dat u hogere voertuigcategorie kunt krijgen of een betere uitrusting, en dit zonder extra kosten. U kunt bijvoorbeeld kosteloos een mini categorie auto upgraden naar een auto in de economy categorie, of in plaats van een voertuig zonder airconditioning een voertuig krijgen dat dit wel heeft.

  Onze upgrades zijn duidelijk te zien tijdens het boekingsproces en zijn beschikbaar in de volgende landen:
  LAND VERHUURPARTNER GEBOEKT UPGRADE VOORWAARDEN
  BelgiëBelgië Avis Mini 2-4 deurs handgeschakeld zonder airco Economy 2-4 deurs handgeschakeld zonder airco Voor boekingen die t/m 30-11-2022 worden gemaakt

  Let op: De upgrades staan vermeld op de website. Het aanbod kan zonder voorafgaande aankondiging beëindigd worden. De vermelde upgrades zijn alleen van toepassing op boekingen die worden gemaakt via de site van Auto Europe. De upgrades zijn niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Het aanbod is onder voorbehoud en kan gewijzigd worden.