Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  WEEKEND DEALS

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Autohuur Weekend Specials

  Autohuur weekend specials

  Zoekt u naar speciale deals voor autoverhuur tijdens het weekend of wilt u een reeds geboekte vakantie nog wat verbeteren door er nog een auto bij te huren, dan bent u hier op het juiste adres! Bij Auto Europe vindt u altijd de laagste prijzen die er op de markt te vinden zijn.

  Het kan soms lastig zijn om naast uw dagelijkse verplichtingen zoals werk en familie nog tijd te vinden voor een langere vakantie, maar dit betekent natuurlijk niet dat u maar thuis moet blijven. Korte weekend- of stedentrips zijn de laatste jaren steeds populairder geworden doordat vliegtickets goedkoper zijn geworden en er betere verbindingen tussen steden zijn. Tegenwoordig komt u eenvoudig overal voor een redelijke prijs. Een korte vakantie is soms nodig om even uit de dagelijkse sleur te ontsnappen en zo weer fris en vol energie terug te komen. Er zijn tegenwoordig steeds meer manieren om er even tussen uit te gaan!

  Mocht u een weekendje weg willen dan heeft Auto Europe de beste aanbiedingen voor u. Door onze jarenlange ervaring hebben we intussen zeer goede relaties met de beste autoverhuurders opgebouwd. Hierdoor is het mogelijk dat we u de best mogelijke prijzen kunnen bieden die u maar kunt vinden. we bieden een zeer ruim assortiment en dat op niet minder dan 20.000 locaties wereldwijd. Tevens hebben we een 48-uur annuleringsbeleid wat inhoud dat u tot 48 uur voordat u de auto ophaalt nog kosteloos kunt annuleren. Via onze website kunt u in een aantal eenvoudige stappen een auto reserveren. Van kleine auto's tot aan luxe sportauto's u kunt hier alles vinden. Door bij Auto Europe te boeken, bespaart u tijd en geld wat u dan weer kunt gebruiken voor uw eigenlijke vakantie. Ga naar onze website en binnen een kort tijdsbestek kunt u de passende auto vinden en direct vastleggen. Ons reserveringssysteem is niet alleen gemakkelijk maar ook goed beveiligd. Met onze speciale aanbiedingen voor in het weekend kunt u zelfs nog meer besparen! Met de weekendaanbiedingen bespaart u nog meer dan voor een boeking op weekdagen.

  Hieronder staan voorbeelden voor autohuur voor drie dagen van 10-02-2023 t/m 13-02-2023
  VERHUURBEDRIJF PLAATS MINI CATEGORIE
  Hertz MÜNCHEN VANAF 136€*
  Avis KOPENHAGEN VANAF 117€*
  Budget BARCELONA VANAF 150€*
  Enterprise EDINBURGH VANAF 169€*
  Thrifty STOCKHOLM VANAF 92€*

  *Het weekendtarief is slechts geldig bij boekingen van vrijdag tot en met maandag. Het voertuig moet uiterlijk maandag 10.00u 's ochtends worden ingeleverd. Let op: De weergegeven aanbiedingen/prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd of beëindigd worden.

  Beschikbaarheid van huurauto's in het weekend

  De beschikbaarheid van een huurauto wordt meestal bepaald door een aantal factoren, zoals de periode van de reservering, is het hoog- of laagseizoen en hoe druk bezocht is de gekozen bestemming. Via Auto Europe zult u ongeacht deze bepalende factoren altijd een huurauto kunnen vinden. Dit is te danken aan het feit dat we samenwerken met een zeer groot aantal gerenommeerde verhuurders. Het is dus geen probleem als u wat later boekt omdat u altijd nog wel een auto vindt wegens ons zeer ruime assortiment. Het is natuurlijk wel zo dat u een ruimere keuze heeft wanneer u vroegtijdiger boekt.

  De meest populaire auto's zijn degene die de klanten zelf thuis ook rijden. Ieder jaar keren onze klanten terug naar Auto Europe voor compact-, combi-, midsize- en gezinsauto's voor hun weekendhuren en langere vakanties. Welke auto er wordt gehuurd is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal reizigers en de soort vakantie. Families en groepen kiezen vaak voor een gezinsauto of minibusje, zodat ze comfortabel kunnen reizen en voldoende ruimte hebben voor alle bagage. Tevens zijn de volgende zaken nog van invloed op de beschikbaarheid:

  • De bestemming: populaire versus minder bezochte locatie.
  • De datum: hoog- versus laagseizoen of tussenseizoen.
  Weekendverhuur in het tussenseizoen
  Weekendverhuur in het tussenseizoen
  Het tussenseizoen zijn de maanden net voor en na het hoogseizoen en dit is per locatie verschillend. Deze periode biedt vaak nog prima weer bij ietwat lagere (vaak aangenamere) temperaturen dan in de zomer, minder drukte en lagere prijzen. Tijdens deze periodes zijn er door de verminderde vraag meer auto's beschikbaar en tegen betere prijzen.
  Weekendverhuur in het laagseizoen
  Autoweekendhuur in het laagseizoen

  Deze vaak rustige periode heeft veel invloed op lokale bedrijven die leven van het toerisme. Veel uitgaansgelegenheden zijn gesloten of ze veranderen de tijden dat ze zijn geopend. Het weer is op de meeste locaties een stuk onaangenamer tenzij u op wintersport gaat of wat verder weg. Dit heeft natuurlijk een positief effect op de beschikbaarheid. De prijzen zijn het laagste en u heeft volop keuze.