Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN BELGIË

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in België - Vind uw perfecte huur

  België is een land rijk aan variaties: een mooie natuur, prachtige stranden, de alom gewaardeerde keuken en wereldberoemde bieren, interessante steden een kleurrijk aanbod aan evenementen het gehele jaar door. Wij noemen een aantal voorbeelden. De wereldhaven Antwerpen, de stad waar de beroemde schilder Rubens nauw mee verbonden is, leent zich bij uitstek voor het genieten van de vele terrasjes, het zalig winkelen, de mooie architectuur, de interessante musea, de diamanten wijk en vele andere ervaringen die deze stad bijzonder maken. Autoverhuur in Brussel is via Auto Europe is voordelig en eenvoudig. De Belgische hoofdstad Brussel, een stad met zowel allure en grandeur als gemoedelijkheid, vertier en vermaak. Daarnaast zijn er de schitterende natuur in de Ardennen, badplaatsen als Blankenberge en prachtige middeleeuwse steden als Brugge en Gent. Kortom: het veelzijdige België is een land om te ontdekken en van te genieten!

  Praktische tips voor goedkope autoverhuur in België

  Of u nu een huurauto nodig heeft voor uw vakantie, of voor uw zakenreis, met deze tips willen wij uw autohuur in België met Auto Europe zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Bekijk vooraf uw voucher, zodat u weet bij welke autoverhuurder in Belgë u uw auto op dient te halen ( bv.: Europcar, Avis, Hertz, etc.)
  • Overleg uw paspoort, voucher, credit card (dient op naam van de hoofdbestuurder te staan) en rijbewijs aan de balie van de autoverhuurder. Sommige landen vereisen naast uw normale rijbewijs ook een Internationaal rijbewijs.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de voorwaarden op uw voucher zorgvuldig te controleren. Dit voorkomt vervelende verrassingen. (bv.: indien u met uw huurauto naar andere landen wenst te rijden, controleer dan a.u.b. of dit toegestaan is)
  • Controleer of het huurcontract de staat van de auto correct weergeeft. (bv.: bestaande schade aan het voertuig, krassen, etc.)
  • Controleer of het voertuig is voorzien van de vereiste veiligheidsuitrusting.
  • Controleer de brandstofregels bij de verhuurder. Normaliter dient de huurauto aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is, zal de verhuurder u nabelasten voor de ontbrekende brandstof.

  One-Way auto huren in België

  One-Way huren tussen verhuurlocaties binnen België zijn gratis voor de meeste autocategorieën. Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn. Voor internationale one-ways geldt een toeslag en voor sommige autocategorieën is een internationale one-way niet toegestaan. Auto Europe biedt autoverhuur in België op alle belangrijke ophaal locaties. Samen met een uitgebreide vloot, zorgt Auto Europe er voor dat uw autohuur in België zowel eenvoudig als voordelig is.

  Lokale belasting in België

  De BTW in België is 21%. Met uw voordelige autohuur in België en onze praktische tips wordt uw vakantie een gegarandeerd succes.

  Handlige links

  Officiële luchthaven site - Brussel

  Wagenpark in België