Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTOVERHUUR WERELDWIJD

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren wereldwijd - Wat kan Auto Europe bieden?

  Auto huren wereldwijd


  Auto Europe is één van de langst bestaande autoverhuurbemiddelaars ter wereld. Mede hierdoor kunnen we op meer dan 180 locaties wereldwijd huurauto's aanbieden en dat de de laagste prijzen. Bij Auto Europe kunt u al sinds 1954 een auto huren en coöpereren met alle toonaangevende verhuurders, zoals bijvoorbeeld Avis, Hertz , Europcar en Sixt. Met ons gebruiksvriendelijke en goed beveiligde reserveringsysteem op onze website kunt u gemakkelijk en snel de beste huurauto vinden tegen de beste prijs. Dit is mogelijk op niet minder dan 24.000 locaties wereldwijd!

  We bieden naast huurauto's ook andere services aan zoals: luxe voertuigen, en camperverhuur. U kunt op de links klikken om meer te weten te komen over wat Auto Europe alles te bieden heeft. Het bij u best passende voertuig heeft u snel en gemakkelijk gevonden. Het wagenpark overzicht wat voor ieder land gemaakt is, helpt u om te weten te komen wat iedere categorie precies te bieden heeft, zodat u niet onaangenaam verrast wordt na aankomst.

  Doordat we samenwerken met gerenommeerde autoverhuurders, wereldwijd en lokaal, zijn wij in staat een zeer groot aasortiment aan te bieden tegen de gegarandeerd laagste prijs. Het is zelfs vaak nog goedkoper dan het aanbod bij de betreffende verhuurder zelf! Of u nu een minibusje zoekt of een kleine auto voor in de grote stad, Auto Europe heeft altijd hetgeen wat u zoekt. We zijn er trots op dat we overal ter wereld onze klanten kunnen helpen aan de beste en tevens goedkoopste huurauto's en zo hun vakantie tot een hoger niveau tillen. Tevens bieden wij een beste prijsgarantie! Dit betekent dat wanneer u een betere prijs kunt vinden bij een andere aanbieder en ons het bewijs daarvan kan leveren, dan zorgen wij ervoor dat u dezelfde of een nog lagere prijs krijgt.

  De ideale huurauto eenvoudig reserveren

  Auto Europe is altijd bereid om u te assisteren!

  De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar per e-mail of telefoon via tel. +32 426 82 443. De medewerkers van onze afdeling reserveringen beantwoorden met plezier alle vragen. Zij beschikken over een uitgebreide kennis van verzekeringen, locaties en voorwaarden en kunnen u helpen met het plannen van de ideale vakantie. Onze huurspecialisten zorgen ervoor dat een auto huren een fluitje van een cent wordt. Alles wordt voor u geregeld!

  Wij streven ernaar uw autohuur zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Om dit te verwezenlijken bieden wij tevens een Restitutie van het Blijvend eigen risico aan, die het eigen risico vergoed wat bij een eventuele schade betaalt moet worden aan de verhuurder. Het aanuleren van uw boeking is mogelijk tot 48 uur voordat u de auto ophaalt en dat geheel zonder kosten. De laagste tarieven, een bekroonde klantenservice en de optie om uw boeking gratis te annuleren, kunt u met een gerust hart een boeking plaatsen bij Auto Europe. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden dan kunt u ons eenvoudig per telefoon of e-mail contacteren.