Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN PORTUGAL

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Portugal met Auto Europe

  Portugal biedt een unieke combinatie van natuur, strand, (water)sport, zon, vermaak, een goed uitgaansleven en een gevarieerde rijke historie, cultuur en architectuur. Portugal heef vele beroemde ontdekkingsreizigers voortgebracht die grote delen der aarde hebben ontdekt waardoor Portugal zich later ontwikkelde tot een rijke Europese grootmacht. Deze rijke historie van Portugal is heden nog in Portugese steden, bijvoorbeeld in de hoofdstad Lissabon, via de unieke architectuur en cultuur te bewonderen. Een vakantieparadijs bij uitstek is de bekende zonrijke streek Algarve, die naast een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vakantiemogelijkheden (o.a. een golfcomplex) zowel mooie zonrijke stranden als een schitterend natuurlandschap te bieden heeft. Tevens vindt u hier het "einde van de wereld", het punt waar vele wereldberoemde ontdekkingsreizigers aan hun geschiedenis makende wereldreizen zijn begonnen. Daarnaast zijn er de geliefde zonvakantiebestemmingen Madeira en de Azoren. Kortom Portugal biedt zowel de zon-, uitgaans-, sport- en culturele vakantieganger een perfecte vakantie ervaring!

  Praktische tips voor autohuur in Portugal

  Of u nu een huurauto nodig heeft voor uw vakantie, of voor uw zakenreis, met deze tips willen wij uw autohuur in Portugal met Auto Europe zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Bekijk vooraf uw voucher, zodat u weet bij welke autoverhuurder in Portugal u uw auto op dient te halen ( bv.: Europcar, Avis, Hertz, etc.)
  • Overleg uw paspoort, voucher, credit card (dient op naam van de hoofdbestuurder te staan) en rijbewijs aan de balie van de autoverhuurder. Sommige landen vereisen naast uw normale rijbewijs ook een Internationaal rijbewijs.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de voorwaarden op uw voucher zorgvuldig te controleren. Dit voorkomt vervelende verrassingen. (bv.: indien u met uw huurauto naar andere landen wenst te rijden, controleer dan a.u.b. of dit toegestaan is)
  • Controleer of het huurcontract de staat van de auto correct weergeeft. (bv.: bestaande schade aan het voertuig, krassen, etc.)
  • Controleer of het voertuig is voorzien van de vereiste veiligheidsuitrusting.
  • Controleer de brandstofregels bij de verhuurder. Normaliter dient de huurauto aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is, zal de verhuurder u nabelasten voor de ontbrekende brandstof.

  Lokale belasting in Portugal

  De BTW in Portugal is 19%. Met uw voordelige autohuur in Portugal en onze praktische tips wordt uw vakantie een gegarandeerd succes.

  Een camper huren in Portugal

  Een camperreis is één van de beste manieren om Portugal te zien. Via Auto Europe kunt u voordelig een camper huren. U voelt zich thuis op vakantie terwijl u op uw gemak door het Portugese landschap reist. In Porto, Lissabon en Ponta Delgada kunt u kiezen uit de meest moderne campers.

  Handige links

  Luchthaven in Portugal