Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN ITALIË

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Autohuur in Italië met Auto Europe

  Italië is het land dat een perfecte combinatie biedt van: romantiek, historie, cultuur, traditie, stijl, natuur, zon, amusement, uitgaan en winkelen! Italië biedt de vakantieganger een reeks aan mogelijkheden die geen beperkingen kent. De Toscane staat bekend om zijn natuur en zonrijke zomers, het Lago Maggiore, Garda- en Como meer staan garant voor zwemmen, zonnen en genieten tot en met de Italiaanse Alpen met een uniek wintersportaanbod. Daarnaast zijn er onvergetelijke steden als Venetië, Napels en Milaan. Goedkope Autoverhuur in Rome mag hier natuurlijk niet ontbreken. De Italiaanse hoofdstad, het eeuwige Rome, met vele indrukwekkende bezienswaardigheden, historische monumenten en volop gelegenheid om de cultuur en historie van Italië te ervaren! En dat is nog maar een korte greep uit de levenservaring die Italië heet!

  Praktische tips voor goedkope autoverhuur in Italië

  Of u nu een huurauto nodig heeft voor uw vakantie, of voor uw zakenreis, met deze tips willen wij uw autohuur in Italië met Auto Europe zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Bekijk vooraf uw voucher, zodat u weet bij welke autoverhuurder in Italië u uw auto op dient te halen ( bv.: Europcar, Avis, Hertz, etc.)
  • Overleg uw paspoort, voucher, credit card (dient op naam van de hoofdbestuurder te staan) en rijbewijs aan de balie van de autoverhuurder. Sommige landen vereisen naast uw normale rijbewijs ook een Internationaal rijbewijs.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de voorwaarden op uw voucher zorgvuldig te controleren. Dit voorkomt vervelende verrassingen. (bv.: indien u met uw huurauto naar andere landen wenst te rijden, controleer dan a.u.b. of dit toegestaan is)
  • Controleer of het huurcontract de staat van de auto correct weergeeft. (bv.: bestaande schade aan het voertuig, krassen, etc.)
  • Controleer of het voertuig is voorzien van de vereiste veiligheidsuitrusting.
  • Controleer de brandstofregels bij de verhuurder. Normaliter dient de huurauto in Italië aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is, zal de verhuurder u nabelasten voor de ontbrekende brandstof.

  One-Way een auto huren in Italië

  One-Way huren tussen verhuurlocaties op het vasteland van Italië zijn gratis voor de meeste autocategorieën. Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn. Voor internationale one-ways geldt een toeslag en voor sommige autocategorieën is een internationale one-way niet toegestaan. Auto Europe biedt huurauto's in Italië op alle belangrijke ophaal locaties. Samen met een uitgebreide vloot, zorgt Auto Europe er voor dat uw autohuur in Italië zowel eenvoudig als voordelig is.

  Lokale belasting in Italië

  De BTW in Italië is 20%. Met uw voordelige autohuur in Italië en onze praktische tips wordt uw vakantie een gegarandeerd succes.

  Een camper huren in Italië

  Italië heeft een gevarieerd landschap en enorm veel mogelijkheden op cultureel gebied. Om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk van het prachtige Italië kunt zien kunt u het beste met een camper reizen van bijvoorbeeld het Gardameer naar Toscane, en van Rome naar bijvoorbeeld Sicilië in het zuiden. Met Auto Europe kunt u kiezen uit een groot aanbod campers die u op kunt halen in Milaan, Pisa, Rome en Palermo.

  Handige links

  Officiële luchthaven site - Fiumicino - Leonardo da Vinci Airport Rome