Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN SPANJE

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur
  Waarom via ons boeken?
  • Vergelijk verhuurders voor de beste tarieven
  • Geen annuleringskosten tot 48 uur voor aanvang van de autohuur
  • Geen creditcardkosten
  • Callcenter 7 dagen per week bereikbaar
  • Meer dan 24.000 verhuurlocaties wereldwijd

  Auto huren in Spanje - Boek en bespaar

  Spanje is een fascinerend land vanwege zijn historie, klimaat, natuur, vele zonrijke stranden alsmede de prettige sfeer en levensstijl. Door de boeiende combinatie van het historische en het hedendaagse biedt Spanje een uiterst aantrekkelijke vakantie belevenis. Spanje is rijk aan levendige evenementen en feesten, aparte leefgewoonten en de historische bestemmingen alsmede een heerlijke keuken. Voor de vakantieganger is er veel te ontdekken in Spanje: de landstreken Baskenland, Catalonië en Andalusië, hebben elk zowel hun eigen unieke landschap en culture karakter. Daarnaast zijn er vele bijzondere Spaanse steden als: de prachtige hoofdstad Madrid, de architectonisch toonaangevende en bruisende wereldstad Barcelona en het historische Sevilla. De bekende en populaire eilandengroep Balearen bestaat uit een aantal zonovergoten eilanden die een begrip zijn geworden in zonvakanties: Ibiza, Mallorca en Menorca. Vanwege zijn waarlijk unieke combinatie van vakantie mogelijkheden is Spanje al decennia welverdiend één van de grote vakantiebestemming toppers!

  Praktische tips voor autohuur in Spanje

  Of u nu een huurauto nodig heeft voor uw vakantie, of voor uw zakenreis, met deze tips willen wij uw autohuur in Spanje met Auto Europe zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Bekijk vooraf uw voucher, zodat u weet bij welke autoverhuurder in Spanje u uw auto op dient te halen ( bv.: Europcar, Avis, Hertz, etc.)
  • Overleg uw paspoort, voucher, credit card (dient op naam van de hoofdbestuurder te staan) en rijbewijs aan de balie van de autoverhuurder. Sommige landen vereisen naast uw normale rijbewijs ook een Internationaal rijbewijs.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de voorwaarden op uw voucher zorgvuldig te controleren. Dit voorkomt vervelende verrassingen. (bv.: indien u met uw huurauto naar andere landen wenst te rijden, controleer dan a.u.b. of dit toegestaan is)
  • Controleer of het huurcontract de staat van de auto correct weergeeft. (bv.: bestaande schade aan het voertuig, krassen, etc.)
  • Controleer of het voertuig is voorzien van de vereiste veiligheidsuitrusting.
  • Controleer de brandstofregels bij de verhuurder. Normaliter dient de huurauto aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is, zal de verhuurder u nabelasten voor de ontbrekende brandstof.

  One-Way een auto huren in Spanje

  One-Way huren tussen verhuurlocaties op het vasteland van Spanje zijn gratis voor de meeste autocategorieën. Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn. Voor internationale one-ways geldt een toeslag en voor sommige autocategorieën is een internationale one-way niet toegestaan. Auto Europe biedt huurauto's in Spanje op alle belangrijke ophaal locaties. Samen met een uitgebreide vloot, zorgt Auto Europe er voor dat uw autohuur in Spanje zowel eenvoudig als voordelig is.

  Lokale belasting in Spanje

  De BTW in Spanje is 16%. Met onze voordelige autoverhuur in Spanje en onze praktische tips wordt uw vakantie een gegarandeerd succes.

  Een camper huren in Spanje

  Wanneer u graag meer tijd op de weg spendeert dan raadt Auto Europe aan om te kiezen voor camperhuur in Spanje. Met uw "huis op wielen" kunt u in alle comfort het Iberisch Schiereiland rondrijden. U heeft keuze uit een ruim aanbod campers welke beschikbaar zijn in onder andere Madrid, Barcelona en San Sebastian.

  Handige links

  Officiële luchthaven site Madrid Barajas

  Wagenpark in Spanje