Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  VOORDELIGE AUTOVERHUUR IN FRANKRIJK

  Wereldwijde autohuur
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Wereldwijde autohuur

  Auto huren in Frankrijk - Vind uw perfecte huur

  Als vakantieland heeft Frankrijk, door de grote variatie, een ieder veel te bieden. Typische kenmerken voor Frankrijk zijn: de Eiffeltoren in Parijs, de Franse keuken, de zon en het strand, de schilderkunst en natuurlijk de wijnstreken. Het zomerse plattelandsleven, de wilde kusten van Bretagne en de fantastische Cote d'Azur: voor elk wat wils! Maar vergeet ook de prachtigen wijnstreken, zoals de Bourgogne en Beaujolais niet. Frankrijk is, zowel in de zomer als de winter, een heerlijk vakantieland. Beleef het prachtige en afwisselende Frankrijk met een huurauto op uw eigen manier en geniet van een onvergetelijke vakantie in La Douce France!

  Praktische tips voor goedkope autoverhuur in Frankrijk

  Of u nu een huurauto nodig heeft voor uw vakantie, of voor uw zakenreis, met deze tips willen wij autoverhuur in Frankrijk met Auto Europe zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Bekijk vooraf uw voucher, zodat u weet bij welke autoverhuurder in Frankrijk u uw auto op dient te halen ( bv.: Europcar, Avis, Hertz, etc.)
  • Overleg uw paspoort, voucher, credit card (dient op naam van de hoofdbestuurder te staan) en rijbewijs aan de balie van de autoverhuurder. Sommige landen vereisen naast uw normale rijbewijs ook een Internationaal rijbewijs.
  • Wij verzoeken u vriendelijk de voorwaarden op uw voucher zorgvuldig te controleren. Dit voorkomt vervelende verrassingen. (bv.: indien u met uw huurauto naar andere landen wenst te rijden, controleer dan a.u.b. of dit toegestaan is)
  • Controleer of het huurcontract de staat van de auto correct weergeeft. (bv.: bestaande schade aan het voertuig, krassen, etc.)
  • Controleer of het voertuig is voorzien van de vereiste veiligheidsuitrusting.
  • Controleer de brandstofregels bij de verhuurder. Normaliter dient de huurauto aan het einde van de huurperiode weer met een volle tank brandstof ingeleverd te worden. Indien dit niet het geval is, zal de verhuurder u nabelasten voor de ontbrekende brandstof.

  One-Way een auto huren in Frankrijk

  One-Way huren tussen verhuurlocaties op het vasteland van Frankrijk zijn gratis voor de meeste autocategorieën. Er kunnen uitzonderingen van toepassing zijn. Voor internationale one-ways geldt een toeslag en voor sommige autocategorieën is een internationale one-way niet toegestaan. Auto Europe biedt huurauto's in Frankrijk op alle belangrijke ophaal locaties. Samen met een uitgebreide vloot, zorgt Auto Europe er voor dat uw autohuur in Frankrijk zowel eenvoudig als voordelig is.

  Een camper huren in Frankrijk

  Auto Europe biedt klanten de mogelijkheid om een camper te huren in Frankrijk! Op deze manier kunt u uw reis beginnen aan de westkust en doorrijden naar het Loiredal, de Alpen en het Middellandse Zeegebied. Vanwege onze samenwerking met verschillende camperverhuurbedrijven kunt u kiezen uit een camper op locaties zoals Marseille, Lyon, Parijs en Ajaccio op Corsica.

  Handige links

  Toeristische informatie Frankrijk