Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN COURCHEVEL

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Courchevel

  Verborgen in de pracht van de Franse Alpen ligt het skigebied Les Trois Vallées. Hier vindt u onder andere het wintersportgebied Courchevel, dat wordt beschouwd als één van de beste ski bestemmingen in de wereld. Boek een luxe huurauto in Courchevel en exploreer de vijf dorpen in de vallei met achtenvijftig skiliften en honderdvijftig kilometer pistes, met hellingen voor jong en oud. Dit gebied staat ook bekend als een populaire plek voor de 'rich and famous'. Dit heeft ertoe geleid dat men er een groot aantal vijfsterrenhotels en zessterrenhotels vindt, evenals ontelbare kuuroorden, luxe chalets en restaurants die een Michelin ster toegekend hebben gekregen.

  Het boeken van een luxe autohuur via Auto Europe geeft u de mogelijkheid om uit de meest exclusieve merken te kiezen, met de ondersteuning van ons gespecialiseerde team. Zij zullen u helpen bij het vinden van de auto die u wenst, evenals bij het aanvragen van extra services zoals aflevering van de huurauto. Bel ons vandaag nog op het gratis telefoonnummer +32 426 82 443 of stuur ons een e-mail.

  Vind uw droomwagen

  Wanneer u kiest voor luxe autohuur via Auto Europe dan kunt u kiezen uit een ruim aanbod van indrukwekkende SUV's. Maar dit is niet alles. Met het klassieke ontwerp van de Porsche Cayenne kunt u in stijl in het skigebied rondrijden, of kies voor de Mercedes GL-klasse als de nieuwste technologie uw voorkeur heeft. Indien u van plan bent om de bergen te bedwingen doe dat dan achter het stuur van de krachtige Range Rover Vogue, de beste keus voor avonturiers. Grotere groepen raden wij aan de luxe MPV Mercedes Viano te boeken.

  Voor uw gemak zijn alle auto's toegerust met een navigatiesysteem. U kunt tevens sneeuwkettingen of ski dragers aan uw boeking toevoegen. Hiervoor zal een toeslag in rekening worden gebracht. Ons team kan u hier meer informatie over geven.

  Ophaalprocedures

  Wanneer u niet direct naar Courchevel vliegt kunnen wij voor u regelen dat uw auto bij een nabije locatie wordt afgeleverd, zoals Chamonix, de luchthaven van Lyon of Genève, Zürich en meer plaatsen in Frankrijk en Zwitserland. Houdt u er rekening mee dat de hoofdbestuurder een creditcard bij zich heeft die internationaal bekend is en geaccepteerd wordt. Dit is een belangrijke voorwaarde bij het ophalen van de auto.

  Parkeren en verkeer

  Met de juiste auto en de juiste uitrusting kunt u gerust in het bergachtige landschap van Courchevel rijden. Onthoudt echter deze tips wanneer u niet gewend bent om in de sneeuw te rijden. Komt u op een weg met grote hoeveelheden sneeuw? Verminder dan uw snelheid. Trap niet plotseling op de rem; dit kan ervoor zorgen dat de auto gaat slippen. Rijdt u op een helling met sneeuw? Zorg er dan voor dat u uw snelheid aanhoudt. In dit geval kan het verstandig zijn om langzamer te rijden. Belangrijk is dat u niet stil komt te staan.

  De meeste benzinestations in dit gebied accepteren creditcards als betaalmiddel. Echter, niet alle benzinestations zijn vierentwintig uur per dag geopend. Het verkeer dat van rechts komt heeft in de meeste gevallen voorrang, behalve op een rotonde waar een bord staat met de melding "Cedez le passage" of "Vous n'avez pas la priorité". Claxonneren in de bebouwde kom is niet toegestaan, behalve in het geval van acuut gevaar. Let erop dat u voldoende brandstof heeft wanneer u in de bergen gaat rijden. Wegens hevige sneeuwval kunnen wegen worden afgesloten waardoor u wellicht een langere route af moet leggen dan verwacht om uw bestemming te bereiken.

  De makkelijkste manier om uw luxe auto te parkeren in Courchevel en omgeving is om gebruik te maken van één van de elf parkeergelegenheden. De organisatie die de parkeerplaatsen in de skigebieden beheert is Courchevel Parc Auto. Met deze service kunt u gedurende het hele ski seizoen gebruik maken van deze plaats, en heeft u vierentwintig uur per dag toegang tot de parkeerplaats. U kunt met uw luxe huurauto gerust gebruik maken van deze parkeervoorziening, aangezien men over een prima bewakingssysteem beschikt. Het is mogelijk om op straat te parkeren, maar deze zijn schaars en worden nauwlettend in de gaten gehouden door parkeerwachters.

  One way autoverhuur

  Om het u gemakkelijk te maken bieden wij de mogelijkheid om uw huurauto op een andere locatie in Frankrijk achter te laten, of op een internationale bestemming zoals Oostenrijk. U dient hiervoor een speciaal verzoek in te dienen wanneer u uw boeking maakt. Dit dient apart door het lokale verhuurbedrijf bevestigd te worden. In de meeste gevallen zal er tevens een toeslag worden berekend.