Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN FRANKRIJK

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Frankrijk

  Wilt u naar Frankrijk reizen en zonder wachttijd bij het lokale verhuurbedrijf uw auto ophalen? Dat kan. Auto Europe kan u assisteren bij uw luxe autohuur in Frankrijk, en ervoor zorgen dat uw verblijf aan de Franse Rivièra of uw zakenreis naar Parijs vlekkeloos verloopt.

  Ons gespecialiseerde team kan regelen dat aan uw wensen en behoeften wordt voldaan, zodat u optimaal van uw luxe autohuur kunt genieten. Wij kunnen u opvangen vanaf het moment dat u arriveert tot het moment dat u vertrekt. 

  Meet & Greet service

  Indien u wilt kunnen wij u vanaf het vliegveld of de haven direct naar uw stijlvolle auto brengen. Zo vermijdt u lange wachttijden bij het lokale verhuurbedrijf en het afhandelen van administratieve zaken.

  Aflevering

  Laat uw luxe auto of uw sportwagen afgeleverd worden op uw locatie in Frankrijk! Denk dan bijvoorbeeld aan de luchthaven van Marseille, een hotel in Nice of de haven van Cannes.

  Merk en model gegarandeerd

  Behalve onze reeds genoemde services kunnen wij eveneens het merk en model dat u wenst garanderen. Met de exclusieve autoverhuur van Auto Europe krijgt u de auto die u wilt op de bestemming die u wilt. Enkele luxe merken die u kunt huren zijn onder andere Maserati, Aston Martin, Lamborghini en meer. Neem een kijkje in het brede aanbod sublieme auto's in Frankrijk en boek!

  Maak ons deelgenoot van uw wensen en wij zullen zorgen dat de autohuur op uw wensen is toegesneden. Voor uw gemak kunt u gebruik maken van ons annuleringsbeleid. Dit houdt in dat u eenvoudig drie dagen voor aanvang van de verhuur uw boeking kunt annuleren, zonder extra kosten. Ons team kan u van alle informatie voorzien, zoals de voorwaarden per verhuurbedrijf, toeslagen voor services zoals bijvoorbeeld aflevering van de auto en de voorwaarden omtrent het kunnen overleggen van creditcards bij het ophalen van de auto.

  Verkeersregels

  Frankrijk heeft een wegennet dat één van de meest uitgebreide van Europa is. Gezien de locatie van het land komt er veel verkeer binnen vanuit de aangrenzende landen. Er wordt tol geheven op de snelwegen. Auto's moeten zijn uitgerust met een blaaspijpje waarmee het gehalte aan alcohol gemeten kan worden. U kunt in de meeste steden op straat parkeren, maar houdt er rekening mee het tijdsgebonden is en dat u hiervoor dient te betalen.

  Elektriciteit, valuta en tijdzone

  Frankrijk en België liggen in dezelfde tijdzone; er is dus geen tijdsverschil. Er wordt hier tevens met de euro betaald. In de meeste gevallen kunt u uw elektronische apparaten gewoon in Frankrijk gebruiken. Controleer echter waar u in Frankrijk zult verblijven, mocht het nodig zijn om een adapter mee te nemen. U kunt in elk geval apparaten met een platte eurostekker gebruiken.

  Populaire luxe autohuur bestimmingen in Frankrijk

  Courchevel Parijs