Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN PARIJS

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Parijs

  Parijs is met reden één van de meest populaire steden ter wereld en wordt dan ook het hele jaar bezocht door mensen van heinde en verre. De stad biedt niet alleen opvallend prachtige architectuur zoals de Eiffeltoren en de Notre Dame, maar ook op het gebied van haute cuisine, mode en kunst zijn de mogelijkheden in Parijs onuitputtelijk. En in deze stad van pracht en praal is een luxe huurauto natuurlijk het perfecte vervoersmiddel! Via Auto Europe heeft u toegang tot de meest gewilde en exclusieve automerken in deze romantische stad. Tevens kunt u gebruik maken van onze afleverservice.

  Uw droomwagen vindt u met Auto Europe

  Met onze luxe autohuur in Parijs zijn de keuzes eindeloos. Maak uw modieuze verschijning compleet en toer door de straten van Parijs in de hippe Mini Cooper S. Voor de elegante bestuurders raden wij de chique Porsche Cayenne GTS aan. Liefhebbers van Duitse technologie en luxueuze ontwerpen kunnen zich in de handen wrijven met de Mercedes S-klasse. Grotere groepen reizen comfortabel in de Mercedes MPV Viano.

  Ophaalprocedures

  Om het u gemakkelijk te maken is het ook mogelijk om uw luxe huurauto af te laten leveren bij de luchthaven Charles de Gaulle, of het hotel of treinstation van uw keuze. Indien u van deze service gebruik wenst te maken kunt u bij het maken van uw boeking vermelden waar u de auto af wilt laten leveren. Voor deze service moet namelijk een speciaal verzoek worden ingediend bij het lokale verhuurbedrijf. Indien hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Belangrijk is dat u bij het ophalen van de auto in het bezit bent van twee internationaal bekende creditcards.

  Verkeer en parkeren

  Hier zijn enkele handige tips omtrent het rijden in Parijs. Net als in de meeste grote steden zijn er in Parijs files tijdens piekuren. Om deze files te vermijden kunt u het beste zorgen dat u voor of na deze piekuren de weg opgaat. Hoe dichter u bij het centrum van de stad komt, hoe moeilijker en duurder het zal zijn om een parkeerplaats op straat te vinden. Indien het u lukt een parkeerplaats te vinden dient u hiervoor te betalen met een parkeerkaart, genaamd "Paris Carte". Deze zijn te verkrijen bij kiosken. Indien u de voorkeur geeft aan gemak kunt u ervoor kiezen om te parkeren in één van de parkeervoorzieningen, waar u online voor kunt betalen.

  Om ervoor te zorgen dat u niet teveel tijd besteedt aan het onnodig rondrijden rondom Parijs, is het handig om te weten dat er drie ringen rondom de stad zijn. De Périphérique is de binnenste ring. De A86 brengt u naar de voorsteden, terwijl de Francilienne u naar de buitenwijken brengt. U kunt tevens eenvoudig naar andere plaatsen in Frankrijk rijden vanaf Parijs, zoals Nice, Lyon of Nantes.

  One way autohuur

  Indien u uw huurauto op een andere locatie wilt retourneren dan waar u deze heeft opgehaald, dan spreken we van een "one way" boeking. Dit geldt tevens voor verschillende locaties binnen dezelfde stad. Haalt u uw sportauto op in Parijs en brengt u deze terug in Nice of bijvoorbeeld in Rome in Italië? Dan wordt dit gezien als een one way boeking. Dit soort boekingen moeten eerst door het lokale verhuurbedrijf bevestigd worden, alvorens wij de boeking zelf kunnen bevestigen. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.