Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  AUTO HUREN FIREFLY

  • 9.2
  • 9.2
  • 9.2
  • 9.1
  • Algehele waardering
  • De baliemedewerkers
  • Staat van de auto
  • Service bij het inleveren
  May 28
  Bij het ophalen en inleveren zijn er totaal geen medewerkers aan te spreken Laat staan om...
  May 15
  Bij inleveren van auto is er niemand in het kantoor. Gewoon sleutel in de bus, zelfs om 10u en het bureel is in principe geopend. Goede aanduiding van waar je auto moet afgeleverd worden ontbreekt ook. Bij het ophalen van de...
  May 01
  Firefly sluit om 20.00 uur. Tijdig Auto Europe verwittigt maar zelf achter oplossing moeten zoeken daar onze vlucht veel vertraging had. Uiteindelijk onze wagen bij Hertz kunnen ophalen mits betalen van toeslag.
  Meer lezen

  Een Firefly auto huren: Het aanbod met Auto EuropeFirefly autoverhuur

  Autoverhuur bij Hertz is voor de meeste mensen een begrip maar niet iedereen kent Firefly, het gerenommeerde dochterbedrijf van Hertz welke in 2013 werd voorgesteld als budgetmerk. Het Firefly hoofdkwartier ligt in Estero in de staat Florida in Amerika.

  Klanten kunnen al meer dan zestig jaar lang wereldwijd voor de meest betaalbare prijzen een auto huren via Auto Europe, nu in meer dan honderdtachtig landen. Bekende autoverhuurders, gunstige tarieven, een uitstekende klantenservice en de beste huurauto's zijn enkele voordelen voor onze klanten dankzij deze samenwerking. In de loop der jaren hebben wij onze partnerschappen kunnen uitbreiden met talrijke andere verhuurders. Kort na de oprichting van Firefly is zij samen gaan werken met Auto Europe. Een auto huren met Firefly betekent dat u kiest voor een exclusieve service en een lage prijs. Voor meer informatie over autoverhuur met Auto Europe verwijzen wij u naar onze Veelgestelde vragen.

  Mensen die naar landen als Spanje, Italië en Frankrijk reizen zijn de voornaamste doelgroep van Firefly. Deze verhuurder biedt klanten honderd verhuurlocaties aan in meer dan dertien landen. Het voordeel hiervan is dat u tijdens uw reis kunt kiezen voor een auto huren met Firefly.

  Op de meeste locaties is het zo dat de balie iets buiten de terminal ligt, wat betekent dat het verhuurbedrijf geen hoge kosten aan de luchthaven hoeft te betalen, wat de voordelige huurtarieven verklaart. Laat u zich van tevoren informeren over de shuttlebus service die u van de luchthaven naar de balie van Firefly brengt. Alle belangrijke informatie vindt u natuurlijk terug op de Auto Europe voucher.

  Waar moet u op letten bij het maken van een boeking bij Firefly?

  Eén van de voorwaarden voor een auto huren met Firefly is dat de hoofdbestuurder het rijbewijs minstens een jaar in het bezit moet hebben. Een internationaal rijbewijs is nodig wanneer uw rijbewijs niet in Latijnse letters is opgesteld. In elk land gelden andere leeftijdsbeperkingen. In Spanje moeten bestuurders minstens éénentwintig jaar oud zijn. In Italië is de minimum leeftijd voor het huren van een auto drieëntwintig jaar. Echter, veelal is het mogelijk om vanaf éénentwintig jaar een auto te huren tegen betaling van de jonge bestuurderstoeslag. Alle gangbare creditcards worden door Firefly geaccepteerd. Belangrijk: Indien u gebruikmaakt van een debetkaart is het lokaal afsluiten van een aanvullende verzekering verplicht. Het betalen met contanten wordt niet geaccepteerd.

  Auto Europe - Firefly is de beste keus!

  Met autoverhuur van Firefly heeft u de mogelijkheid tot het gebruik van diverse services als een 24-uurs nooddienst welke het hele jaar door beschikbaar is, ongelimiteerde kilometers, kinderstoeltjes en zitverhogers, aanvullende verzekeringen en extra bestuurders. Meer informatie over de kosten voor deze services vindt u tijdens het boekingsproces op de Auto Europe website. Als alternatief kunt u telefonisch contact opnemen met onze reserveringsafdeling op het nummer +49 89 412 07 250. Bent u van plan de huurauto op een andere locatie terug te brengen dan waar u deze heeft opgehaald? Dan raden wij aan van tevoren contact op te nemen met Auto Europe voor meer informatie over one ways. Wij helpen u graag bij het plannen van uw reis. Via Auto Europe heeft u de keus uit een groot en divers aanbod autocategorieën bij Firefly. Dit varieert van een voertuig uit de minicategorie voor twee reizigers tot een voordelig, comfortabel voertuig met een krachtige motor uit een hogere categorie. Firefly heeft huurauto's voor elke smaak en elk budget. Het feit dat Firefly een budgetmerk is betekent niet dat u in moet leveren op comfort of keuze. Voor een zorgeloze reis kiest u voor een auto huren met Firefly en Auto Europe!