Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN KITZBÜHEL

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Kitzbühel

  In Kitzbühel worden de wereldkampioenschappen alpineskiën gehouden op één van de moeilijkste skipistes ter wereld, genaamd de Streif. Hierdoor is dit een populaire plek voor skiërs om hun vaardigheden te tonen. Dit kleine middeleeuwse stadje wordt omringd door de Alpen en ligt in de deelstaat Tirol.

  Met een luxueuze huurauto in Kitzbühel geniet u extra comfortabel van uw wintervakantie! Op zoek naar een exclusieve huurauto? Ons team kan u helpen bij uw wensen tijdens uw vakantie of zakenreis. Auto Europe biedt uiteenlopende services, zoals onze afleverservice of een transfer service.

  U vindt uw droomwagen met Auto Europe

  U kunt er zeker van zijn dat u via Auto Europe de auto van uw dromen vindt. Dankzij de uitgebreide exclusieve selectie huurauto's van onze internationale partners zijn de mogelijkheden eindeloos. Wegens het bergachtige landschap is de populaire SUV een goede keus. Alle auto's, zoals de VW Touareq, BMW X5, Range Rover en Porsche, zijn toegerust met winterbanden om ervoor te zorgen dat u veilig en comfortabel de weg op kunt. Wanneer u met een grotere groep naar Kitzbühel reist, dan is de Mercedes Viano een goede optie. U kunt extra uitrustingen, zoals sneeuwkettingen en ski dragers, aanvragen. Hiervoor kunnen extra kosten in rekeningen worden gebracht. Ons team kan u meer gedetailleerde informatie geven om uw wintervakantie in Oostenrijk onvergetelijk te maken!

  Ophaalprocedures

  Indien u niet per vliegtuig in Salzburg of Innsbruck arriveert, kunt u uw auto bij uw hotel in de omgeving van Kitzbühel af laten leveren. Neem contact met ons op om te regelen dat uw huurauto kosteloos naar uw resort wordt gebracht. Wanneer u uw luxe auto in Kitzbühel ophaalt dient u er rekening mee te houden dat de hoofdbestuurder een creditcard bij zich dient te hebben die op zijn of haar naam staat. Voor vragen kunt u zowel voor als na uw boeking contact met ons opnemen. Ons gratis telefoonnummer is zeven dagen per week bereikbaar!

  Parkeren en verkeer

  Het goed onderhouden wegennet van Oostenrijk zorgt ervoor dat er een goede doorstroming van het verkeer is. Indien u gebruik wilt maken van de snelweg dient u ervoor te zorgen dat uw huurauto is uitgerust met een tolweg vignet. Wanneer u vanaf de luchthaven van München reist zal het ongeveer twee uur duren voor u Kitzbühel heeft bereikt. Vanaf Salzburg en de luchthaven van Innsbruck duurt de reis ongeveer een uur. Pas uw snelheid aan, lettend op de situatie van de weg, wanneer u in de bergen rijdt. Lokale wegen kunnen namelijk glad zijn of bedekt zijn met sneeuw. Parkeren op straat is toegestaan in de daarvoor bestemde gebieden. Ski resorts en hotels voorzien hun gasten zelf van parkeerplaatsen.

  One way autohuur

  Met de luxe autohuur van Auto Europe in Kitzbühel heeft u de vrijheid om uw reis te plannen zoals u dat wilt. Het is toegestaan om op aanvraag gebruik te maken van zowel nationale als internationale one way autohuur. U kunt bijvoorbeeld uw reis aanvangen in Kitzbühel en uw luxe huurauto retourneren in Frankrijk. Contacteer ons team met uw reisplannen en wij zullen u de service aanbieden die bij uw wensen en verwachtingen past!