Auto Europe

 • BELGIË
 • NL
 • Neem contact op met onze huurspecialisten

  HUUR EEN LUXE AUTO IN OOSTENRIJK

  Luxe Autohuur Wereldwijd
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luxe Autohuur Wereldwijd

  Luxe autoverhuur in Oostenrijk

  Wees welkom in het land van de prachtige Alpen, bouwkunstige juweeltjes en de stad Wenen! In Oostenrijk heeft u, naast een indrukwekkende Porsche, de krachtige Range Rover of een exclusieve Mercedes, de keuze uit verschillende luxueuze huurauto's. U vindt hier een overvloed aan luxe ski gebieden, zoals bijvoorbeeld Kitzbühel. Dit gebied heeft de grootste ijsgrotten ter wereld, evenals prachtige meren verborgen in de bergen. Geniet van de diversiteit van dit land en bezoek de elegante paleizen en de rustgevende tuinen met de luxe autohuur van Auto Europe. Maak ook een tussenstop in Wenen om te genieten van heerlijkheden als de enige echte Sachertorte, en natuurlijk een kop Weense koffie! Vergeet vooral ook Salzburg niet. Oostenrijk heeft vele wereldberoemde klassieke componisten voortgebracht, waarvan Mozart er één is, onder andere uit de stad Salzburg. Geniet van de panorama van de vesting van de stad evenals van haar barokke stijl, en natuurlijk Mozartkugeln.

  Meet & Greet service

  Met de exclusieve autoverhuur via Auto Europe kunt u gebruik maken van onze services, zoals onze Meet & Greet service. Wij kunnen u ontmoeten op de door u aangewezen luchthaven, treinstation of haven en u direct naar uw auto brengen. Vertragingen en in de rij wachten zijn verleden tijd met deze service.

  Laat uw huurauto afleveren

  Een andere manier om uw stijlvolle autohuur vlekkeloos te laten verlopen is met onze afleverservice. Met deze service kunnen wij aan uw specifieke wensen en behoeften voldoen. Kies uit onze brede selectie luxueuze huurauto's en ontspan. Waar u ook bent in Oostenrijk, wij leveren de auto bij u af.

  Gegarandeerd merk en model

  Met de luxe autohuur in Oostenrijk via Auto Europe kunnen wij u het merk en model garanderen dat u kiest. Daarbij kunt u rekenen op een probleemloze aflevering van uw gewenste voertuig op uw gewenste locatie. U kunt ook kiezen voor een luxe huurauto in Frankrijk en de beeldschone hoofdstad, Parijs.

  Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent de lokale verhuurbedrijven, de voorwaarden, lokale toeslagen en de vereisten omtrent creditcards. U kunt altijd contact opnemen met ons team en meer informatie vragen aan de hand van uw geplande reis. Naast informatie zal ons team u ook voorzien van de beste service die is toegesneden op uw wensen en situatie.

  Verkeersregels

  Het is in Oostenrijk verplicht om ten allen tijde in de auto uw veiligheidsgordel te dragen. Het is niet toegestaan een mobiele telefoon te gebruiken, tenzij u gebruik maakt van een handsfree systeem. In de grotere steden in Oostenrijk zijn tankstations die vierentwintig uur per dag geopend zijn. Echter, in de kleinere steden zijn tankstations vaak open van 08.00u 's ochtends tot 20.00u 's avonds. In Oostenrijk dient men op de snelwegen tol te betalen. Wanneer u gebruik maakt van de snelweg dient u in het bezit te zijn van een Autobahnvignet. Deze zijn te koop in verschillende winkels en tankstations. Om te parkeren moet u een parkeerschijf hebben. Deze zijn verkrijgbaar bij banken, winkels en automaten rondom parkeervoorzieningen.

  Tijdzone, valuta en elektriciteit

  Aangezien Oostenrijk en België in dezelfde tijdzone liggen is er geen tijdsverschil. Het betaalmiddel is de euro, net als in België. U kunt uw elektronische apparaten zonder hulp van een adapter in Oostenrijk gebruiken.

  Populaire luxe autohuur bestimmingen in Oostenrijk

  Kitzbühel